![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc! Da, relax si somn cat intra ca-n ultima saptamana am dormit maxim 5 ore pe noapte si alea adunate.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mai, voua vi s-a intamplat sa va doara coatele de la birou? Nu stiu cum sa mai stau cu mainile, ca ma dor coatele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, Albi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine ma doare dosu' de la stat pe scaun. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am si eu ultimul ex sambata si am scapaaaat. Apoi pe 19 i'm flying to Italy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) iuhuuuuuuuuu |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Aici suuuuuuuuuunt (IMG:style_emoticons/default/mf_surrender.gif)
Bagata pana la gat in treburi si proiecte. Ma duc la bucatarie. Trebuie sa fac ceva sa umplu frigiderul ca s-au cam inmultit moliile in el (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu trec printr-o perioada jalnica. Va spun cind se termina...
|
|
|
![]()
|
|
Sper ca esti bine Diana! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Di, sa treci cu bine peste!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara!
amailhik felicitari! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Maat -sper sa fie totul bine,stii ce se spune ,ceea ce nu ne omoara ne face mai puternici! Eu am inceput o carte si ma bag imediat la culcare. O noapte plina de vise frumoase ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 06:50 AM |
|