![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Chiar nu am nici o idee, Albi. Toate-s anapoda.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Daca te ajuta cu cea, same here!
Toate merg pe dos! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello gagici!
Eu azi mi-am refacut gaurica in buric si in nasuc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt fericita! Mi-a mers bine azi. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Au ,te-a durut Pink,ca pe mine m-a durut numai cand am citit!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu ma bag la somn gagici!
A fost o furtuna fenomenala aici. Mi.a plouat in casa, s-a creeat un fel de sauna in apartament, dar in rest e bine! Si am o musca. Se plimba pe aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Noapte buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, am o maaare rugaminte la tine! Sa-mi spui si mie de unde iti iei cercelul de nas ca eu m-am saturat sa-i tot schimb. Din februarie pana acum am schimbat vreo 10. Bine, cativa i-am scos eu din greseala, cu discheta demachianta sau cu ochelarii de soare, dar majoritatea a trebuit sa-i schimb pt ca le-a cazut piatra. Ms. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata!
E doar o formula de salut, pentru ca nu e buna! M-am patat azi noapte si pe mine si pe cearsaf si pe saltea, si azi dimineata la 6bagam lenjeria la spalat si frecam salteaua! Simi-e rau. Tare! O saptamana buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Mi-e somn (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) De azi intru la Montignac, ca m-am ingrasat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Abia astept sa imi pun net acasa, ca mi-e dor de voi in weekenduri si seara. |
|
|
![]()
|
|
Pai si cand iti pui? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna dimineata!
E luni si trebuie sa incep sa ma plimb prin tara (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) O saptamana cat mai buna! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 02:58 PM |
|