![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
'Neata! Eu sunt obositaaa...
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Di ce?
Cuma dica sa umbli prin tara? Da' unde te duci? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Albi, azi sper sa imi faca proprietarul cotnractul si dupa aia am o cunostiinta acolo, deci ar trebui sa mearga repede (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna, fetelor! Avem cumva vreun traducator printre noi?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pentru ce limba?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ce traducator? Sa traduca ce?
Autorizat? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-are nicio importanta limba, nici daca e autorizat. Am terminat acum facultatea de limbi straine, as vrea sa fiu traducator, dar, sincer, nu stiu incotro s-o iau. Daca-mi iau autorizatia aia, am inteles ca pot oricand sa ma cheme la tribunal pentru un proces cu un cetatean strain. Daca nu ma duc, am citit ceva de amenzi intre 500 si 5.000 de lei si/sau retragerea autorizatiei.
Iar ca traducator neautorizat am vazut ca nu vrea nimeni sa angajeze, ca n-am experienta nici nu mai zic. Oamenii astia unde au inceput? Unde au capatat experienta? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara !
Albi, am plecat pana in Tg Jiu dupa aceea ma opresc pe la Severin,cu treaba (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Si binenteles cum se intampla cand imi spal eu masina ,...vine ploaia (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ,dar macar de se racorea pe afara ,e as! am ajuns la Jiii pe 30 de grade ,o sa mor de cald ! Szi rezolvat cu netu? |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata! Sunt nauca de somn! M-a trezit apa de wc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) pe la 1, si am mai dat un pic drumu la tv! Placut! Absolut de exceptie!
O zi buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Abia m-am dat jos din pat de dimineata. M-a pus naiba sa ma uit la Heroes aseara si m-am culcat pe la 1 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Tiana, nu am rezolvat, am facut contractul, acum trebuie sa vorbesc cu cineva sa vina mai repede. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th September 2025 - 03:41 PM |
|