![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Forumul a murit...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
M-am trezit tapana de gat! Nu pot sa ma uit in dreapta! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) O zi buna gagici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna dimineata!
Maat ,sper ca nu .. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Maat, nu fi pesimista. M-ai si speriat cand am citit postul tau. Am crezut ca l-ai inchis. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Mi-e somn, m-am uitat aseara la comemorarea lui MJ si l-am bocit ca o nebuna (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Ia sa nu mai moara nimeni si nimic. Hai sa zicem ca e in hibernare.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Sa spunem ca se odihneste!
O sa vezi ca isi va reveni! Incet si sigur! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 13-August 06 Member No.: 479 ![]() |
apropo de maical gecson:
in sfarsit o voce lucida dupa toate laudele desantate aduse unui gunoi: Congressmanul american Peter King a acuzat opinia publica de idolatrizarea exagerata, de 12 zile, a unui "pervers cu o viata neinsemnata", in timp ce realizarile unor eroi adevarati - profesori, politisti, pompieri, veterani de razboi si voluntari - trec aproape neobservate. Declaratiile lansate chiar in ajunul inmormantarii megastarului au fost facute in fata unei statii de pompieri din Long Island, cu ocazia unui eveniment dedicat celor care si-au pierdut viata in lupta cu flacarile. "Individul asta era un pervers. A fost un pedofil care a molestat copii. Ce se poate spune despre noi ca tara daca, zi dupa zi, il ridicam in slavi?!", a declarat King. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma tem ca "molestatii" aveau parinti dornici de inavutire rapida. S-a vazut asta. Daca copilul meu ar fi mlestat, nu as vrea bani, l-as vrea pe nenorocit mort!!!
Daca si un om pe care ul urmau milioane de fani e un neinsemnat... ce sa zic. Iar de acest congresman nu isi va aminti nimeni peste 100 de ani. Insa de Michael, da. Dupa cum mi se pare penibil sa ataci un om mort. Dar ce nu fac unii numai ca sa se vorbeasca de ei... Nu il gasesc pe acest domn pe google cu nimic altceva decit cu retorica ieftina de politician ratat. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza, fetelor! Si eu cred ca au fost inscenari cele cu copiii.
Iar m-am trezit cu un morcov in fund. |
|
|
![]()
|
|
De unde se trage morcovul? Ce ai?
Eu nu am fost cine stie ca fan inrait MIchael, dar apreciez ceea ce a facut. Si nici eu nu cred treaba cu molestarile, si asa cum a spus si Maat, mi se pare penibil sa ataci un mort. Eu sunt in continuare tapana (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:47 AM |
|