![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
S-or gandi ca mai trag niste bani de la el... A fost o (potentiala) mina de aur pentru toti cei care l-au atacat.
Nu stiu, nu-mi convine nimic desi ar trebui sa ma bucur de viata mea care e foarte frumoasa pe langa a altora. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum aduca tapana?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Ce fac fetele?
Azi am luat prima de la sefu de merit cred. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Toti am luat, dar parca nu ma bucura asa tare... Si eu sunt Gica contra de ceva vreme incoace.... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Adica nu pot sa ma uit in dreapta! Am gatul tapan. Ori am dormit aiurea, ori m-a tras un curent nemernic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Un masaj e bun, Albi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ziua. Eu sunt chioara de somn si mi-e ciuda ca nu pot sa dorm ziua. Am stat degeaba la practica si mai am o leaca si plec la munca (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mai da' expresia cu morcovu in fund nu o folosesti cand vrei sa zici ca ti-e frica? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
de acord! Si sa mi-l faca cine? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vin io! BTW, am ramas ieri cracanata la enoctrinoloaga. Cica nu am artrita si ca totul e numai si numai de la tiroida! Ce mama ma-sii??????!!
Si m-am indopat cu buline de numa numa!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Di, nu stii ca sunt 10 doctori si 10 pareri? Eu incerc mereu sa vad 2-3 doctori pana sa ma apuc de ceva...
|
|
|
![]()
|
|
Adica ai facut tratament pentru artrita pana acum de pomana? Da cu tiroida cum mai e?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:11 AM |
|