IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie
Diana.
post Jul 8 2009, 03:43 PM
Post #821

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Szi, nu mai am la cine sa ma duc. Acelasi tratament mi l-au dat 3 doctori in final... dar dna Covei pare sa fie cea mai buna. Ma enerveaza asta cu purtatul ochelarilor. Nu am voie sa ma enervez, nu am voie stres, nu am voiq cafe, tigari, alcool... banuiesc ca nici sex. De mincAt usor si legume... si fara sare . La ce mama ma-sii mai TRAIESC?
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Jul 8 2009, 03:51 PM
Post #822

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Di, exista multe lucrusri frumoase. Ideea e sa te faci bine si apoi o sa traiesti cum vrei.

Sarea nu era buna nici pentru cei sanatosi iar legumele, acum vara, sunt extraordinar de sanatoase. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
amailhik
post Jul 8 2009, 03:52 PM
Post #823

Musafir

Pink, te-am intrebat de unde ti-ai luat cercelul pt nas si nu mi-ai raspuns. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) M-am saturat sa-i tot schimb, din cauza pietrei aleia care tot cade...

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 8 2009, 03:59 PM
Post #824

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Maat, ia partea plina a paharului. In primul rand, situatia nu este permanenta. Si asta deja inseamna ceva. Gandeste-te la aceasta perioada ca la o tranzitie, ca la un moment in care trebuie sa te pui pe tine pe primul loc si sa ai grija de sufletul si de corpul tau. Cat despre alcool, banuiesc ca din cand in cand un pahar de vin sec nu e capat de tara. Iar tigarile...e scuza perfecta sa te lasi de fumat. Eu de cand incerc fara succes.

Cat despre nervi si stres, chiar as vrea si mi-as dori din suflet sa te vad mai linistita. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Eu tot sunt de parere ca esti sexi cu ochelari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Stiu ca sunt mult mai multe sub suprafata, sub ceea ce lasi sa se vada, dar nimic pe lumea asta nu este definitiv si irevocabil. Decat moartea.

Te rog mult, pune un pic de optimism in gandurile tale, o sa te miri cate minuni poata sa faca gandirea pozitiva.

+Quote Post
Bia
post Jul 8 2009, 05:31 PM
Post #825

make-up artist

Di, dar lentile de contact ai incercat?

Amailhik, ai mesaj privat. Ti-am raspuns acolo.

+Quote Post
amailhik
post Jul 8 2009, 05:53 PM
Post #826

Musafir

hai, ne lasam de fumat? Eu am incercat saptamana trecuta, am rezistat de dimineata pana la ora 7 seara, cand a trebuit sa fumez ca eram deosebit de nervoasa, ma enerva absolut orice, si ma durea capul. Putem face un topic sa ne sustinem reciproc. Incercam?
Am gasit o carte, a lui Allen Carr, in care prezenta o metoda usoara de a te lasa de fumat. A fost un fumator inrait, s-a lasat cu ajutorul hipnozei, si a inceput sa scrie despre asta. Ghiciti de ce a murit dupa 20 de ani! Cancer pulmonar...
Di, fii tare! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 8 2009, 06:46 PM
Post #827

Fondator eLady.ro

Nu mai conteaza absolut nimic cind "prietenii" te injunghie in spate.

Moderatoarele si fetele plecate si-au tras site si forum nou. Din 15 iunie chiar. Nu am stiut pina de curind cum se cheama, desi stiam ca asta era un scop mai vechi. Deci, pararea mea pentru "prietnele" mele : mi se pare o NESIMTIRE CRASA ascunsul dupa deget si gasirea de motive divesre de nemultumire ca sa mi se arunce praf in ochi cind scopul e altul. Va multumesc din suflet pentru TOT ce ati facut. Nici una dintre "pretenutele" mele nu a uvut cojones sa imi spuna in fata. De ce oare? Era vorba de rusine su de nesimtire?
Acolo sint toate prienetele mele de suflet. Foste. vReo 60 de oame pe care nu am fst in stare sa le miros hramul la timp.
M-ati vindut pe nimic. Asta am insemnat eu pentru voi si asta a insemnat tot. Mai mare rusinea. Asa-mi trtebuie! Sint o mare proasta. Sint de o prostie FARA LIMITE, nu exiosta om mai dobitoc ca mine pe pamintul asta.
In miinile CUI mi-am pus eu sufletul?!!?!?! Mare dobitoaca mai sint. Cica nu am voie sd ma supar. Asta a fost . Mi-ati dt lovitura de gratie. Sper ca sinteti fericite si multumite.

+Quote Post
Bia
post Jul 8 2009, 06:55 PM
Post #828

make-up artist

Di, te rog linisteste-te!

+Quote Post
Diana.
post Jul 8 2009, 06:57 PM
Post #829

Fondator eLady.ro

Pentru ca ce ati facut este incalificabil. Iar voi toate cele care mi-ati pus o asc la inaintare stiti asta mai bine decit mine. netru ca nu ati plecat de pe un forum oarecare ci pentru in final m-ati tratat ca pe un gunoi.

Sint foarte linistita Bia. Nu mai am ce pierde. Nu am avut NICIODATA nimic de pierdut, dar nu am stiut asta. Mi-am pus sufletul in miinile cui nu trebuie. Si m-au calcat in picioare.

+Quote Post
albinuza
post Jul 8 2009, 06:58 PM
Post #830

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Din cate stiu eu, fetele nu planuiau sa faca alt forum. S-au hotarat abia dupa ce au plecat de aici. Dar eu spun doar ce stiu.
Ce pot sa spun? Imi pare rau! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

98 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 10:33 PM