![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vreau sa va dau in sfat. Sa nu mai aveti increre in absolut nimeni. Eu mi-am pierdut si increderea in mine insami.
Albi, nu mai conteaza nimic. Crede-ma. Am asa un gst amar si sint atit de scirbita... Nu mai imi pasa. Sa fie sanatoase. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nu ai de cesa-ti pierzi increderea in tine! Cat despre increderea in alte persoane, sa spunem ca asa se explica de ce am 3 prietene mari si late, si nu am nevoie de mai multe.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oamenii care nu mai imi raspundeau la telefon.. Oamenii incurcati care raspundeau si vorbeau vizibil jenati de partca le era rusine. Prietenele mele... Ha! Care prietene fratilor?!
Elena, eu nu mai am pe nimeni. Si nici nu am avut vreodata. M-am mintit ca am. Tu ai o sora.Eu nu am pe nimeni but myself.Daca se va face vreaodata o poza a prostiei, pe mine o sa ma arate. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Di, asta e viata. Shit happens!
Let it go! Si nu iti mai face nervi, ca ti-i faci degeaba! Daca s-a facut un alt forum nu inseamna ca ti s-a dat lovitura de gratie. Tu il ai inca pe al tau, si eu sunt convinsa ca va reinvia! Hai, fruntea sus! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Diana, mergi si rezolva ce ai de rezolvat, fa o baie in spuma frumos mirositoare si incearca sa te calmezi, o sedinta de masaj poate, nu stiu ce-ti face tie placere.
|
|
|
![]()
|
|
In clipa asta m-as imbata. Dar nu am nimic de baut prin jur si nici nu am voie alcool.
Albi, mi se rupe-n paispe de jdemii de milioane de forumurile care apar si care apar si dispar. Nu mi se rupe-n paispe insa de false prietenii. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Offfff!
|
|
|
![]()
|
|
Mia bine ziceti ce ati mai facut voi.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumim sincer ca ai postat adresa.
Chiar sunt multe fete care mi-s dragi si pe care nu am avut cum sa le anunt pt ca nu le stiam mailurile. In rest, ce pot sa mai zic, oricum raspunsul tau va fi invariabil "2 cai frumosi" if you know what i mean (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Cu mare placere , Anjel, dar nu imi pasa. Nu MAI imi pasa. Intelegi? Bun. Nu mai dau doi bani. A fost, a trecut, sa imi fie invatatura de minte. Thats all.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:17 PM |
|