![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu... nimic.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Imi e dor de al meu si mor din cauza distantei...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si daca tot esti informata de tot ce spun eu, mai afla ca am vorbit acum doua zile la telefon cu citeva dintre voi- acum inteles mai tirziu de ce erau fetele asta incurcate si ieseau greu vorbele. M-ati dezamagit cumplit. Ma steptam macar ca una dintre voi sa spuna " ba, proasto descerierato, in pana mea, ne-am saturat si ne tragem forum". But guess! N-a facut-o nimeni. Nu am meritat in ochii vostri plini de veche prietenie nici atit. Macar atit. Si de linga un pom cind pleci te inchei la slit. Dreptul vostru sa faceti ce vreti. Sa deschideti jsedmii de siteuri si jdemii de forumuri. Dar nu sa imi scoateti inima din piept si sa o aruncati lupilor. Pentru ca asta simt eu acum.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ma informeaza nimeni de ce spui tu, nu ma prea intereseaza cu cine ce ai vorbit la telefon, nu am 5 ani sa pun botu la incercari de a baga zazanie de genul acesta.
Io nu ti-am zis ca ne-am facut forum tocmai pentru ca ma asteptam la reactii de genul asta si sincer, cine are chef sa isi strice ziua singur? Dar sa stii ca le-am sfatuit pe fete sa iti spuna, cele care au mai ramas pe aici deci nu a fost ceva conspiratie mondiala impotriva ta. Deci.....doi cai si sasa cai da? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De ce nu ai facut-o tu? De ce sa pui pe altii?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io nu am pus pe nimeni, ce nu intelegi?? Eu doar am sfatuit cateva fete recent, ca ar fi cazul sa iti spuna daca tot au ramas pe aici. Atata tot.
Dupa cum te-ai comportat tu in ultima vreme si vis a vis de mine si vis a vis de mai multa lume, eu nu consider ca aveam vreo obligatie sa iti spun ceva. |
|
|
![]()
|
|
Fata, mi se rupe-n paispe de conspiratii. Si de tot. Nu mai am ce pierde. De ce nu ai facut-o tu, anjel? Tu, nu altcineva.
Intr-adevar nu are nimeni nici o obligatie. Corect. Nici eu nu mai am vreo obligatie. Urit m-am comportat cu tine intr-adevar. Foarte urit. Si cu Kari m-am purtat urit, cu Cleolica, cu Fanny... cu toate m-am purtat urit. Execrabil, dom`le! Dar tu si stii tu cine v-ati purtat frumos . Fara cuvinte. Felicitari. Ai un forum nou pe pus pe picioare, nu e nevoie sa dai unei jigodii ca mine explicatii, nu? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca mai ai ceva sa imi spui, poti sa imi scrii pe privat, ca am terminat-o cu circurile.
Dar cred ca e cam tarziu, puteai sa imi scrii pe privat cand chiar ar fi facut vreo diferenta, dar te-a cam durut la basca atunci. |
|
|
![]()
|
|
Eu nu stiu sa ma cert si pun prea mult suflet, remember? E doar un forum.
Da, m-a durut la basca cind prietena mea m-a luat in suturi si m-a facut albie de porci... si nu pe privat, remember? posturile tale sint intacte. Publice. Iaca ca numai eu gresesc, fir-ar al naibii de viata, restul lumii e absolut perfecta. Nu ti-am gresit tie decit ca nu am stiut sa citeste printre rinduri. Ce-mi place de tine, le spui verde-n fata- asta imi spuneau prietenele mele.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Si stii ceva. Eu sint nebuna, da. Sint o timpita dornica de putere, aia care ii calca pe toti in picioare, o scirba, oi jigodie manipulatoare care s-a imbogatit. Asa ca, te rog frumos, lasa-ma in nebunia mea. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara,animatie mare pe aici!
Sincer ma bucur ca s-a spart gheata,dar ultimele lucruri spuse sant poate prea mult pentru noi cele care intram cu sfiala si invatam multe de aici. Maat ,stiu ca nu conteaza ceea ce spun eu foarte mult ,dar cuvantul pentru ceea ce s-a intamplat este simplu :Lasitate Angeldust: e o vorba cine se scuza se acuza! Inca o data scuze pentru intruziune (maat,sa zambesti acum,mai facut sa verific daca scriu corect) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Tiana, facem si noi ce putem! Eu ma plang.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fiecare cu ce poate! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))))))
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 05:06 PM |
|