![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pai e aroganta si vorbeste de sus. E aia pe care am tot iertat-o si care se baga unde nu-i fierbe oala!
Am cu ea doua prietene mai apropiate (desi cu ea am lasat-o mai moale) si se ciondanesc intre ele. Aroganta are o sora care a avut un iubit. Iubitul,a cunsoscut-o pe cealalta prietena pe net si s-au combinat. Aroganta nu mai iese cu mine daca iese si cealalta si face fazeb de cacat: de exemplu sambata seara m-am pregatit sa iesim si inainte cu 10 minute a sunat ca nu mai iese daca vine si ailalta si tot asa. M-am pregatit degaba si nu e prima oara cand face asa si gaseste mereu motive tampite. E a 100 oara cand ma pregatesc si ea fie isi pierde cheful inainte de plecare fie pleaca cu altcineva. Imi vine sa o dau cu capul de pereti dar nu e langa mine. Al meu nu poate s-o sufere pe asta aroganta pentru ca i se pare profitoare... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Aoleo!Pink iti pierzi mult timp si cand vorbesti despre ea,daramite sa mai iesi cu ea!
Parerea mea ca nu merita! Oricum mai spunea cineva pe aici ca are "n" prietene,eu ma consider norocoasa ,am doua si restul sant cunostiinte,relatii sau oameni alaturi de care imi petrec o parte din timp(si datorita mediului in care lucrez sunt multe persoane din ultimul gen enumerat mai devreme )si stiu ca in momentul in care nu mai reprezint interes pentru ei gata s-a rupt! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am una, deci! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
E buna !
Decat nimic ,e chiar bine! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io amvorbit pana acum nu muza pe mess. Evident ca se intoarce! Zice el suta la suta schimbat. Yeah right! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Poate asa e, Albi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Deci daca el se intoarce schimbat, atunci o sa incep sa cred cu tarie in schimbarea oamenilor. Ca pana acum am stat prost la capitlul asta! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Albi nu vreau sa fiu rea,dar aia cu schimbatul oamenilor e povesti!
Dar ,poate si-a dat seama ca tu esti "the best" pentru el,asta da se intampla. |
|
|
![]()
|
|
Pai ast ziceam si eu. Ca daca el se intoarce schimbat, o sa incep sa cred in asta. Ca pana acum nu am crezut.
ma duc sa ma dusulesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
No,hai sa vedem partea plina a paharului :Imitatia este si ea o alta forma de a stii ca ai realizat ceva bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Contributia mea a fost doar pe idee, structurare, cumparare licenta si srever, nu shared, visulk si priceperea tennica e a mea. Adfica partea baneasca plus cite ceva pe linga. Fetele au facut totul cu popularea. Dar sint mii de forumuri populate cu subiecte si.. atit. Nu-i nimic, am scolit sarpele cum sa ma muste de inima. Jenibil. Albi, boala lunga-i moarte sigura. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 02:18 PM |
|