![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
E, boala asta inca nu e asa de lunga. Mi-a mancat el mie ficatii, dar sa vedem cu ce se prezinta acum. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dap, la Albi de la 10 ani in sus e boala lunga (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da pasarica, eu am de abia 6 luni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma bag la SATC. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Albi,cum adica SATC?
In alta ordine de idei am o greata de nu-mi trece nici cu lamaie! Cunoscatoarele stiu de ce (maat)!Acum inteleg(vorba unui clasic "si se facu lumina!" Eu mai bantui pe net. O seara placuta in continuare ! |
|
|
![]()
|
|
Sex and the city Tiana.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Aha,vizionare placuta
|
|
|
![]()
|
|
Ma bag la somn doamnelor. Ne auzim maine
Noape buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
SAm terminat de facut mincarea. Am facut baie ca idiotii astia taie miine apa toata ziua- cica de la 5 dimineata pina miine noaptre la ora 24; dar stiu ca de-abia poimiine dimineata om avea apa. Daca om avea, ca aici vorbim de Craiova.
Pai e aroganta si vorbeste de sus. E aia pe care am tot iertat-o si care se baga unde nu-i fierbe oala! Am cu ea doua prietene mai apropiate (desi cu ea am lasat-o mai moale) si se ciondanesc intre ele. Aroganta are o sora care a avut un iubit. Iubitul,a cunsoscut-o pe cealalta prietena pe net si s-au combinat. Aroganta nu mai iese cu mine daca iese si cealalta si face fazeb de cacat: de exemplu sambata seara m-am pregatit sa iesim si inainte cu 10 minute a sunat ca nu mai iese daca vine si ailalta si tot asa. M-am pregatit degaba si nu e prima oara cand face asa si gaseste mereu motive tampite. E a 100 oara cand ma pregatesc si ea fie isi pierde cheful inainte de plecare fie pleaca cu altcineva. Imi vine sa o dau cu capul de pereti dar nu e langa mine. Al meu nu poate s-o sufere pe asta aroganta pentru ca i se pare profitoare... E fata blonduta pe care am vazut-o si eu? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu, fata pe care ai vazut-o tu e cea care s-a combinat cu iubitul surorii arogantei!
|
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata!
(IMG:style_emoticons/default/valea.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:27 PM |
|