![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Rozy, nu am apa deloc, nu doar calda...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Asta cu lipsa apei e nasoala rau.
S-a deschis sala in Otopeni! Diseara ma duc! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Acum aflai si eu... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) E nasol rau. La mine de obicei nu se ia pentru ca sunt intr-o zona joasa, sper sa fie totusi...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Cea mai mare fericire care m-ar putea lovi zilele astea este sa intrerupa astia furnizarea apei calde. Asa ca Maat, bookaholic...foarte nasol.
This post has been edited by deedee29: Jul 9 2009, 02:27 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nici la mine nu e apa de nici un fel. Sper sa vina pana dimineata :|
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Didi nu e apa deloc. Nici macar de-aia murdara s-o arunci in buda.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Fetele, va pup, ma duc la o plimbare prin parc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Vorbim maine.
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca o iau razna! De la ora doua caut cazare pt weekendul asta si nu gasesc. Am sunat la peste 30 de vile... si cica n-are lumea bani, ca e criza... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da, e criza, dar fiecar din putinul lui isi pune deoparte ca sa mearga in concediu.
Eu sunt agitata! Tropaie hormonii in mine (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu abia m-am trezit, iar! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:16 AM |
|