![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mda, si eu eram tot cam la fel pana prin clasa a 9-a. Dar am mancat in cantitati industriale sa reusesc sa pun ceva pe mine. Mai rau e ca acum am ramas cu obiceiul asta format.
Angel, sa stii ca eu inca astept lamurirea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, da un search pe google images. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara. Eu ma uit ca hipnotizata la Roland Garros (IMG:style_emoticons/default/evo.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Ce poze misto!
Sexomana moldoveanca. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai bre sweet , ti-am zis ca you don't fool me (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Amu se face ca nu stie ce e aia dominatrix, auzi, inocenta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Pana si nickul asta cu Sweet_girl face parte tot din planul de a ne induce in eroare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
De mica, asa-i? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da da stiu, doar combinatia e relativ noua. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eh nickname-ul e de pe la 14-15 ani cand am inceput sa explorez lumea virtuala si atunci chiar eram. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Si apoi l-am pastrat ca ma cunosteau anumite persoane dupa el si tot asa. M-am gandit de multe ori sa il schimb cu ceva mai reprezentativ dar nah, s-a integrat in brand. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa ca vine acum si Jo sa puna poze si echilibreaza situatia! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Shoo! Fara intepaturi, eu n-am fost rea cu tine niciodata. |
|
|
![]()
|
|
Ce shoo mai? De ce ai dedus tu ca e ceva rau? Am spus doar ca amandoua sunteti slabute. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
mafiotul de scorpirescu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Oare cat aveam pe aci... vreo 24 de ani. O adevarata seniorita. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sau femeie serioasa cu servici si responsabilitati. Eu, cam analfabeta, am citit prima data femeie serioasa de servici cu responsabilitati si ma tot chioram sa vad in poza de ce femeie de serviciu... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Frumos scorpirescu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , chiar daca-ti vine sa-i dai repede o felie de paine, sa se tina pe picioare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:20 AM |
|