![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pink, ce frumos si romantic! Dar atunci cum vei stii ce sa iti impachetezi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Albi, sa faci multe poze! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
La Barcelona am aflat cand plecam cu nici o saptamana inainte. Asa face el, nu planifica prea mult de teama ca nu o sa se realizeze!
E, n-o sa aflu cu 2 ore inainte. Si chiar si asa nu strica un shopping mic inainte, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Corect!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mi-am luat ceai de crusin pentru constipatie si toata lumea mi-a zis ca-i rau la gust! Mie imi place. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi, Szi! Distractie placuta si voua si o vreme minunata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce frumos, Pink! This post has been edited by amailhik: Jul 10 2009, 11:51 AM |
|
|
![]()
|
|
Mi-e foame! Nici nu stiu ce sa mananc. Mi-am facut o supa crema de dovlecei si as savura-o cu crutoane din panie a la Kalua si as manca la felul al 2-lea niste fasole batuta dar sunt iritata pe maica-mea ca a pus ulei de masline la ea si nu cred ca mai e conforma. Imi vine s-o omor! Din cazua ei nu mananc eu!
|
|
|
![]()
|
|
Pink, eu stiu ca uleiul de masline e conform (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
In carte scrie ca putin dar nu stiu eu exact daca mama a pus o linguirita la bolul ala. Ma enerveaza ca a pus si ca parca incearca sa ma saboteze. Ori am devenit eu de-a dreptul paranoica ori ea ma uraste si nu vrea sa slabesc!
|
|
|
![]()
|
|
Eu zic ca n-ai de ce sa iti faci probleme.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mie o tipa vru sa-mi dea 420 de lei in loc de 42. Ce bacsis urias as fi primit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 05:46 PM |
|