![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ohooo!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Urat s-ar mai fi inselat.
In alta ordine de idei, eu plec acasa. A inceput concediul (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) O sa va duc dorul, dar poate imi fac netul pana plec la mare si voi mai putea sa intru totusi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna dupa amiaza la fiecare !
Mor de cald si nu am timp sa o tai pe strand,dar maine acolo sant intinsa ca o rama la soare (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif) Asa ca azi fac cumparaturile si pregatesc ceva de-ale gurii (IMG:style_emoticons/default/sweatdrop1.gif) Book, ce o musca biata fata !! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu ma plictisesc...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu simt ca imi plesneste capul. Am muncit azi cat nu am muncit toata saptamana! Si cred ca o sa-i sparg capul mandrei mele colege. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Sz, have fun in concediu, gandeste-te si la mine cand bei o bere pe malul marii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ma bag la un film. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Si eu si eu...tot la un film sau poate mai multe depinde cat imi pot tine ochii deschisi. Ma apuca iar mania filmelor da' sa fie actiune ca altfel ma plictisesc.
|
|
|
![]()
|
|
Eu am dormiiiit asa bineeee ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
A ajuns si Cindy acasa, este epuizata si are batai in talpa de la atata mers pe tocuri. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Szi, "Amante si regine" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , expune imaginea si puterea femeii in istorie, cu precadere in Franta Vechiului Regim (perfecta pentru feminista de mine). E foarte interesanta, mie imi plac cartile presarate cu istorie si bazate pe biografii reale. Sunt prea visatoare eu sa mai citesc si povesti imaginate... Cineva prin bar?? Ahh Szi, foarte bine ca te-ai imbatat!! Si ca te duci la mare si ca iti traiesti viata. Sa te distrezi cat poti! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Eu am vorbit cu muza pana acum. Se poarta foarte frumos (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Acum ma pun sa mananc ceva si la nani ca maine muncesc. Noapte buna gagii! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tocmai am ajuns acasa. Am iesit cu rolele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 05:50 PM |
|