![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Foarte tare! Mi-ati trezit pofta, si ieri am vazut cateva persoane cu role. Ia sa le scot si eu pe ale mele de la 'naftalina'! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
This post has been edited by Cindy: Jul 10 2009, 09:57 PM |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu mai merg maine la mare. O sa plec marti ca duminica si luni se anunta ploaie si furtuna. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu sufar de plictiseala cronica.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce e aia? Io sufar de prea multa munca. Doctorita voia sa ma bage in spital... V-m spus ca acum plec de la munca?!
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar ma intrebam pe unde esti, Maat, ca nu te-am vazut azi. Esti bine? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Amailhik, lasa ca e bine si saptamana viitoare. Prindeti si weekendul? De obicei atunci sunt mai animate spiritele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Maat, stiu ca esti dedicata muncii tale dar trebuie sa fie in primul rand tie insati. L.E.: Apropo de munca, hai ca voiam sa iti cer si tie o parere. Mai esti prin zona? This post has been edited by Cindy: Jul 10 2009, 11:37 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu efectiv nu am ce sa fac. De citit as citi numai ca nu prea mai am ce. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Iar de facut ceva... habar nu am ce as putea face. Si mi-e dor de al meu domn. In rest... nimic, nimic, nimic! Mai ansol e ca nu ma preocupa ceva anume in afara de machiaj. In weekend, maine lucrez, si saptamana viitoare am cateva sedinte foto. Dar pentru mine e foarte putin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Go out! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce as fi iesit si eu in seara asta asa psihic, ca fizic sunt foarte obosita.
Cand stau asa acasa aiurea, mi se pare ca trece tineretea pe langa mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , si asa peste o saptamana imbatranesc. |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sper sa-l prindem. Asa de mult iubesc marea, pe perioada verii m-as muta acolo. As sta de dimineata pana seara pe plaja.
In alta ordine de idei, nu m-am mai machiat de mult... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dupa incidentul cu ochiul a fost licenta dar acum? A, v-am zis ca vreau sa mi fac suvite bleu? S-ar vedea super bine pe blondul meu. |
|
|
![]()
|
|
Eu vreau sa-mi fac mezoterapie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:08 PM |
|