![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nu e amuzant, deoarece chiar a fost facut un experiment. Nu am eu pretentii absurde. Am scris mai in urma experimentu. Nu-l citii?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba da, bre.. da eu am glumit, nu am ras de tine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) scuzi.
This post has been edited by scorpirescu: Jun 10 2009, 12:11 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai si eu glumeam. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Scorpi chill (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Glumeai? Eu eram convinsa ca imi doresc un cal roz facut in laborator (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Nu trebuie sa fii crestin sau "cu frica lui Dumnezeu" ca sa fii un om bun. Multi dintre cei care se dau mari crestini si se-nchina la fiecare biserica sunt niste oameni de nimic, lipsiti de moralitate.
Diana, nu ar trebui sa te gandesti in felul asta. Iisus vorbeste de iubire, iertare si speranta. Nu cred ca o fiinta superioara, o divinitate, te-ar pedepsi aducandu-ti boli pe cap pentru ca ai pacatuit sau ai fost prea trufasa. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Biblia am citit-o de mai multe ori. Poate fi interpretata in foarte multe feluri. Insa religiile au adus foarte mult rau, daca este sa privim in istorie. Si chiar religia noastra, in speta, a fost distructiva de-a lungul timpului. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Laura draga, stii tu ...fiecvare stie ce-o gresit si se asteapta. Iar pacatul trufiei nu mi-a fost strain.
|
|
|
loreley |
![]()
|
Musafir ![]() |
Laura draga, stii tu ...fiecvare stie ce-o gresit si se asteapta. Iar pacatul trufiei nu mi-a fost strain. Ce frumos! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 07:59 AM |
|