IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Coltul scepticului
scorpirescu
post Jun 8 2009, 04:02 PM
Post #81

Musafir

Si Rozy, pot sa-ti mai spun ceva. Marele castig de la loto tocmai a trecut pe langa tine. Si l-ai pierdut pentru ca nu ai jucat desi ai vrut sa joci, sau daca ai jucat nu ai jucat numerele care ai fi vrut sa le joci. Te-ai gandit la ele si totusi ai jucat altele. Va mai veni o data castigul la tine. Si vei putea castiga bani multi la loto. Se va intampla intr-o zi in care va ploua cu soare. In acea dimineata aceea cocosul va canta de doua ori si tu vei manca un ou cu o felie de paine taiata in doua. Atunci vor iesi numerele pe care vrei tu sa le joci. Tu stii numerele, eu nu am cum sa le vad pentru ca sunt numai ale tale.

Jo, subiectul care iti va cadea la licenta este chiar cel pe care il vei citi cand pamantul va intra in umbra lunii si perdelele o sa fie infiorate de vant. O sa stii pentru ca nu o sa fie la fel ca orice adiere de vant.

This post has been edited by scorpirescu: Jun 8 2009, 04:04 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jun 8 2009, 04:18 PM
Post #82

Musafir

Daca va uitati pe linkul pus de mine cu a 10-a dimensiune o sa vedeti ca dupa teoria aia, o persoana care ar putea sa vada 4-dimensional ar putea cu usurinta sa vada si trecutul si viitorul. Dar ar putea sa vada doar o o singura ramura a trecutului si viitorului pentru ca daca ar vedea 5-dimensional ar veadea ca exista infinite variante si ale trecutului si ale viitorului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Complicat ca draku nu? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
rozy
post Jun 8 2009, 04:27 PM
Post #83

Musafir

Daca aveti lucruri de facut, nu va uitati la filmulet, ca o sa petreceti timpul apoi gandinu-va cum furnica a facut saltu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Jo
Post #84

Musafir

Angel... cum zici tu acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Scorpi, da` io n-am perdele :-s Sa cumpar repede?
rozy, materia organica a evoluat din materie anorganica.
Edit: am cautat. de fapt, vorbeam de teoria Oparin-Haldane
"Teoria a fost elaborată de biochimistul rus A.I. Oparin şi prezentată la Congresul Societăţii botanice ruse din anul 1922 şi, ulterior, de englezul J.B.S. Haldane, care a formulat în anul 1928 o ipoteză similară. Autorii acestei teorii au împărţit drumul de dezvoltare până la materia vie în trei etape: Etapa Neorganică – este etapa apariţiei hidrocarburilor primare. Ea trebuie considerată ca ţinând de treapta cosmică a dezvoltării. Metanul, cea mai simplă hidrocarbură, este prezent atât în materia difuză, compusă din gaze şi pulbere, cât şi în atmosfera unor stele, planete (Jupiter, Saturn), ba chiar şi în meteoriţi. Este foarte probabil ca şi această combinaţie, carbon-hidrogen, apărută fără participarea vieţii, să fi existat şi pe pământ, fiind un material iniţial pentru formarea vieţii. Etapa Organică – a preistoriei vieţii, este reprezentată de apariţia aminoacizilor şi s-a realizat în condiţii specifice. Experimentele arată că pe suprafaţa pământului se putea acumula o cantitate apreciabilă de substanţe organice variate cu molecule relativ simple. Acest lucru a permis trecerea la cea de a treia etapă a procesului. Etapa biologică – a reprezentat pasul decisiv în procesul apariţiei vieţii, prin care substanţele proteice gata alcătuite în procesele anterioare au dat naştere unor sisteme capabile de metabolism."

This post has been edited by Jo: Jun 8 2009, 04:35 PM

+Quote Post
sylvia_31
Post #85

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Complicat, da' al naibii de interesant. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O sa mai studiez si io subiectu' in seara asta, ca acum ma ridica asta mica de la calculator. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Jo
post Jun 8 2009, 04:33 PM
Post #86

Musafir

Revin cu un link despre teoriile evolutiei:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Teoria_evolu%...nea_vie.C5.A3ii

+Quote Post
rozy
post Jun 8 2009, 04:51 PM
Post #87

Musafir

Nu mai am timp sa lecturez, ca am de invatat.
Bun, pare destul de plauzibil ca s-au unit nush ce substante si s-au format aminoacizi.
Ok, atunci daca s-a putut face un experiment de asta, sa se creeze toate conditiile in laborator, sa se creeze aminoacizii si mai stiu eu ce...si daca dupa un timp le reiese de acolo o chestie cu metabolism care se hraneste si se multiplica, foarte bineee nu mai am nimic de comentat. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Nu pare greu de realizat, de ce nu s-a facut pana acum?

+Quote Post
Jo
post Jun 8 2009, 05:05 PM
Post #88

Musafir

Pentru ca dureaza ceva milioane de ani? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
rozy
post Jun 8 2009, 05:08 PM
Post #89

Musafir

Pai ala a facut experimentu, si nu cred ca a trait cateva milioana de ani. Hahaha
A zis ca in cateva zile a obervat aparitia aminoacizilor sau ce era acolo

+Quote Post
Jo
post Jun 8 2009, 05:09 PM
Post #90

Musafir

Eu ma refeream in realitate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

15 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 02:54 PM