IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Gratare electrice, in forma de tigai sau placi
Adria
post Jun 8 2009, 02:00 PM
Post #11

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,643

de 2 zile stau si ma gadesc daca sa cumpar un gratar George Foreman de la domo. imi doresc unul care sa nici nu coste mult, sa prajeasca si carnea bine, si sa nici nu imi sparga buzunarul factura de curent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) spune-mi te rog aproximativ cat dureaza pana se face un gratar? si cat de mic e aparatul? ce putere are? pentru ca pe site din pacate nu sunt prea multe detalii.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jun 8 2009, 06:28 PM
Post #12

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

George Foreman e ala de l-am spart eu. Am fost foarte multumita.
Azi mi-am luat un Gorenje. Deocamdata mi se pare mult mai prost decit George Foreman.

(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/kr1800kdp.jpg)

+Quote Post
Adria
post Jun 8 2009, 10:39 PM
Post #13

Contaminat
*

Member No.: 6,643

Inteleg ca isi merita banii George Foreman. atunci nu o sa mai stau pe ganduri si voi comanda si eu unul zilele astea. Mai ales ca toata familia asteapta niste gratare gustoase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 8 2009, 10:53 PM
Post #14

Fondator eLady.ro

Am probat Gorenje astazi. Foreman e mult mai bun. Si mult mai ieftin. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
cryst
post Jun 9 2009, 12:10 PM
Post #15

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Spania
Member No.: 6,465

Buna,
Eu am un gratar electric cum are poza Kalua,doar ca este de la DeLonghi. Cand il folosesc il pun sub hota sau , afara in terasa. Se curata usor ,cu un burete de bucatarie si apoi cu hartie de bucatarie. Aici spaniolii au in toate restaurantele ,ei ii zic plancha (plancia ,citit) si o curata cu gheata.
Mama a fost in decembrie la mine si a ramas incantata,asa ca atunci cand a ajuns in TM si-a luat unul dar rotund ,stil tigaie si cica are si capac; l-a achizitionat din Real, eu nu l-am vazut dar ei sunt multumiti de produs.

Eu in tigaie nu mai fac decat snitelele,iar cuptorul il folosim o data pe saptamana ,in rest aproape zilnic ma folosesc de gratar, si cu ocazia asta am facut economie si la ulei,pun doar o picatura de ulei de masline deasupra carnii cand o pun pe gratar(pentru gust),secret furat de la spanioli.

+Quote Post
Diana.
post Jun 20 2009, 02:08 PM
Post #16

Fondator eLady.ro

Gorenjee de toata jena. Ieri mi-am luat iar un George Foreman. Si, bine-nteles, face toti banii.

+Quote Post
Bia
post Jun 20 2009, 03:57 PM
Post #17

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu mananc gratar foarte des. Cred ca o sa-mi iau si eu gratar electric. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
janis
post Jun 20 2009, 07:04 PM
Post #18

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

Maat, m-ai convins, Foreman o sa-mi iau si eu in toamna, cand revin acasa. Multumesc de ajutor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Tutu
post Feb 13 2010, 12:17 AM
Post #19

Contaminat
*

Member No.: 7,951

Buna seara tuturor.
As dori sa cumpar un grill George Foreman 12044-56 ( doar pe acesta am reusitsa-l gasesc la noi in tara si doar pe internet), dar nu stiu ce dimensiuni are. In fotografie pare a fi de dimensiune medie. As dori sa rog pe cineva care il are sa-mi spuna cati centimetri au placile. Eu am un Philips HD4407 pe care abia astept sa-l arunc.
Alte informatii despre George Foreman 12044-56 sunt binevenite!
Multumesc!

+Quote Post
Diana.
post Feb 13 2010, 12:42 AM
Post #20

Fondator eLady.ro

E mic, Tutu. O sa il masor miine ca nu stiu unde mi-i centimetrul de croitorie.
Insa nu are mai mult de 25 cm/30cm (msurat cu ochiometrul) insa iti garantez ca e de un milion de ori mai bun decit un Gorenje de doua ori mai mare pe care l-am cumparat si l-am si dat de pomana dupa rima folosire.

+Quote Post

3 Pages V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 07:08 AM