![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 9-February 10 Member No.: 7,951 ![]() |
Multumesc pentru raspuns, Fides! O sa cumpar un George Foreman imediat ce intra pe stoc. Pacat ca la noi in tara nu se vand si lucruri bune. E plin peste tot de tot felul de grill-uri, dar toate sunt la fel de proaste.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 9-February 10 Member No.: 7,951 ![]() |
Revin cu noutati. Am cumparat George Foreman! L-am gasit pe net, pe un site de licitatii. Eram cam in dubii la inceput. Nu stiam daca sa cumparam de la persoana fizica ... Pana la urma am zis sa riscam si acum suntem fericitii posesori a unui George Foreman original! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am facut un filmulet pentru voi si pentru cei curiosi. Speram sa postam si altele pe viitor. Fides, multumesc pentru incurajari! Intradevar, este un gratar grozav! Nu se compara cu prostia mea de Philips. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Daca vreti sa-l vedeti ... http://www.youtube.com/watch?v=ku2M5jqkelU |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aaaa, al tau e altfel ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa-l stapiniti sanatosi. Ai grija cu el ca e foarte casabil. |
|
|
![]()
|
|
Multumim! L-am asezat pe raftul de jos al dulapului. Numai ma aplec si-l ridic pe blat. Nu vreau sa ma plimb cu el in brate prin bucatarie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deocamdata este foarte bun! Nu se compara cu celalalt, care ar trebui numit de "unica folosinta". Nu stiu care-i diferenta intre ele, dar la Philips grasimea se transforma in ceva lipicios ca o rasina si nu puteai sa-l cureti nicicum! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Smecheria e sa cureti gratarul imediat ce l-ai folosit. Eu il curat cu o periuta veche de dinti si apa si otet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 07:21 AM |
|