IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A IV-A, Idei pentru meniuri Montignace. Savuroasa bucatarie Montignaca
ToothFairy
post Jun 12 2009, 10:51 PM
Post #111

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

De care magiun Rox ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) mananc rar gem Arovit ca sunt E-uri-foba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar am avut pofta si nu am avut timp in ultima vreme sa prestez la dulceturi ..
Go to the top of the page

+Quote Post
Globetrotter
post Jun 12 2009, 10:52 PM
Post #112

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Arovitul are E-uri??? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 12 2009, 10:55 PM
Post #113

Musafir

Magiun de Topoloveni. E cam 10 lei borcanul, dar e borcan mare.

+Quote Post
dudu
post Jun 12 2009, 11:05 PM
Post #114

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,473

buna fetelor, cam asta am mancat azi;md. 4 felii wassa cu branza dietetica si ardei-pr. sufleu de dovlecei cu ceapa verde si ridichii. g.- o para , o piersica si un mar. c- sufleu de dovlecei, 5 masline si o felie cascaval. ppupici si la cat mai multe kg. jos
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 12 2009, 11:05 PM
Post #115

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Aaa, il stiu, l-am zarit prin raft pe la Real dar mi s-a parut scump... nu stiu cat avea borcanu`, vreo 250g cred.. mai bine-mi fac eu timp si magiunesc:)
bookaholic, era si pe Jurnalul National un articol despre acest gem...si plus indulcitorii de rigoare, care stim cu totii ca-s cancerigeni.

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 12 2009, 11:12 PM
Post #116

Musafir

Eu pe timp de vara imi fac dulceata din 2 - 3 kg, la intervale mici de timp, mi se pare cea mai buna solutie, eu nu pot manca din magazin nu mi place, am impresia ca e artificiala, nu are mirosul acela specific (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cea mai buna si care imi place mie cel mai mult e cea din zmeura, nu am cuvinte sa o laud. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
alexty
post Jun 12 2009, 11:13 PM
Post #117

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Mie imi place la nebunie inghetata Diet! Eu am mancat doar cu ciocolata pana acum.. nu stiu cum sunt celelalte. Dar de ce nu va place? Mi se pare chiar mai buna decat multe alte inghetate obisnuite si nici nu am probleme de la ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Jun 12 2009, 11:13 PM
Post #118

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Am luat si eu magiun de-asta, e bunicel. Pe-al meu de la Arovit scrie la ingrediente: prune. Atat. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si nu cred ca are conservanti pentru ca termenul de valabilitate este foarte mic.

Mie ingetata Diet mi se pare f. buna (mai ales de vanilie). (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
cryst
post Jun 12 2009, 11:17 PM
Post #119

Tratabil
**

From: Spania
Member No.: 6,465

Hopa, sa postez si eu meniul de ieri:

MD:cereale cu lapte
P:Mancarica de fasole cu carnati (cred ca e bine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) )
C:dupa 5 ore de frecat podele, am avut pofta de cirese si caise. Stiu ca ciresele nu imi fac bine , dar a venit in piata ieri un om cu cirese din acelea pietrose(MARI)si cum este sfarsit de sezon m-am infruptat.

Meniul de azi ,
Cum i-am sarbatorit ziua fiicei mele(e nascuta in 09 iulie,dar se incheie scoala saptamana viitoare ,,,era o promisiune), nu prea am avut o zi monti:
MD:o singura cafea
P:....nimc
G:un bocadilllo,fara paine ,cascaval cu jambon si in rest multa apa cu gheata,la 35 de grade (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ,alergand dupa 20 de copii
C:nimic,(imi bantuie mintea un castron cu cirese....brrr de aici ispita)

A ca am uitat, am lins castroanele, de la crema (era facuta cu fructoza) si frisca. Dar nu m-am atins de tort, mi-au cerut copiii si cate 2 portii pe semne ca a fost bun.

+Quote Post
alexty
post Jun 13 2009, 12:02 AM
Post #120

Dependent

From: Bucuresti
Member No.: 6,507

cryst, e ok fasole cu carnati ( ne dati ori nu ne dati? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

Dar azi nu prea ai mancat si nu e bine... atunci cand nu mananci, organismul se sperie, iar la urmatoarea masa inmagazineaza tot ce primeste.

+Quote Post

99 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 08:57 AM