![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Stiu ,dar efectiv nu am avut vreme, dar am scapat si de ziua de azi, imi era frica ca nu o sa ma descurc(in 4 ore am vorbit spaniola cat intr-un an ), dar a iesit bine. Colegii au fost incantati,am dansat limbo,am avut piņata,si multe alte jocuri.
Mi-am promis mie insami ca maine o sa fiu cuminte,daca ocolesc ciresele alea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-ti traiasca micuta Cryst! La fasole cu carnati era recomandat sa mananci si-o salata langa.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Azi incerc sa-mi sterg pacatele comise ieri cu inghetata aia gretos de dulce. Ajunsesem la 74,9kg si acum iar, hop, 75,9kg. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Dar cel mai tare ma deranjeaza sunculitele expandate. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) In dimineata aceasta mi-am preparat un mic dejun bunacios tare, compus din 2 iaurturi + 2 piersici + fulgi ovaz. E extaz gustativ! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) La pranz vreau sa prepar cotlete de somon grill, cu garnitura de mazare si salata. Revin. Va doresc o sambata minunata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
hellooo !
Md - 3 wasa cu smantana si gemu` ala cu E-uri Arovit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si cafea cu lapte G - abatere : o bomboana de cioco si o banana - nu mai puteam de foame (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) P - 2 pastravi micuti in folie cu dressing din smantana, castravete murat, usturoi, marar...yummy (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) G - cafea...ca am de invatat C - sper conform, ca merg la un chefulet...apa cu lamaie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Is cam neserioasa...dar cantarul arata la fel...ideea e ca oricat ar ramane cantaru` la 49kg, nu stiu la voi, dar la mine se observa cand pap conform ca stau hainutele mai largi pe mine...cand arata tot 49 si n-am mancat conform Monti imediat se vede...sau creieru` meu e bolnav (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) doctore, hai succes, stim ca poti... dupa vizita de la Paris apuca-te ca lumea de treaba...sincer, ar fi pacat sa nu gusti bunataturile de pe acolo, mai ales eclerele, ma scuzati ca-s dracusor corupt dar...gata tac, ca ma bate guru-Kalua !:)) cryst, sa-ti traiasca fetita sa fie sanatoasa ! bookaholic, ciudat la mine scrie prune, indulcitori, acid ascorbic ( e ok ca-i aspirina) si inca niste E-uri...l-am lasat acasa, nu l-am mai luat cu mine la Sb. Am scapat de tentatia de-a papa cirese...acasa zac ciresele in copac sub nasul meu, numai bine ca am plecat de acasa de la mama si le-am lasat tot in pom...m-a amenintat maica-mea ca le culege saptamana "aviatoare" si`mi trimite si mie...si azi am fost prin piata, mi se ducea limba...am salivat cat am salivat iar la niste cirese, le-am dat tarcoale, si am zis ca tre` sa-mi iau ceva daca nu`mi iau cirese si am luat capsuni...din care vreau sa fac dulceata si inghetata, dar mi s-a stricat blenderu` (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (( Vorba lunga, saracia omului... Va pup si va urez un weekend minunat ! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai zanico, mai, am o lista cu "must"-uri de testat in Paris, lista trimisa de Cleolica acum ceva vreme, si nu stiu cum sa procedez. Nu-mi plac deloc suncile astea expandate, ma fac sa ma urasc, dar mama ei de tentatie, nu-mi da pace. Oi vedea eu ce si cum la fata locului.
La pranz am prestat somon gratar (la cuptor) cu salata, broccoli si un pahar spritz de vara: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3986.jpg) (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3984.jpg) Dar inainte de ospatul acesta regesc, am mancat 1 para si doua piersici. This post has been edited by dr_wise: Jun 13 2009, 05:23 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
doctore, pai unde-i cascavalu` ras de deasupra brocoliilor ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) azi am fost amandoua pe aceeasi frecventa cu pestele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pas de cascaval, ca poate ingrasa...ehhh, de fapt ma gandeam ca iar ma ia Kalua la trei pazeste.
Am ochit niste sardine frumoase, proaspete, si ma bate gandul sa le prepar la cuptor, cu ulei, marar si otet. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , numai ca n-am mai pregatit sardine pana acum. Ai habar, au oase multe? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
N-am...gateste-le tu si zi`mi si mie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
buna ziua fetelor ,azi ana la ora aceasta 20.45 meniul meu a fost cam asa:
md-oua fierte,cascaval , 2 rosii ,o ceapa verde cafea p-file pangasius in sos de rosii cu smantana si castraveti acri g-aici e de rau,am primit dusmanul in casa o bucatica de cioco-de la mama ei -mozart kugel-un vis,dar neconform (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) (partea proasta e ca am o cutie intreaga in casa) sta sub nasul meu asa ca la cina muult ceai cu lamaie !!! un sfarsit de saptamana placut! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fa-o si tu cadou cuiva!
Inchei ziua cu: s - salata din icre de crap + rosie + castravete |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 02:38 PM |