![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
ca bine zici ,d-na doftor ,gata maine o marit pe ea cutia cu nebunii
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce ma distreaza cand ma numesc fetele "dna dr".
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 12-March 09 From: Bucharest Member No.: 6,054 ![]() |
La multi ani pentru fetita Cryst !!!
Meniul de ieri: MD: crenvusti cu rosii G: un mar P: omleta cu branza si salata de rosii S: Salata macedoneana si cateva alune de padure Meniul de azi: MD: Kaizer slab cu rosii P: telemea cu rosii si castraveti si pastrama de pui cu rosii si castraveti. S: prajitura de mere MONTI (cam multa ca am asteptat toata dupa amiaza sa o mananc) si un pic de brie ca imi era pofta si cateva migdale si alune de padure M-am abtinut cu greu azi sa nu ma infig intr-o inghetata Cum e cu alunele de padure si migdalele, sunt ok pentru faza 1? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Multumesc pentru urari.
Meniul meu : MD: cirese (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu le puteam lasa sa putrezeasca, ca mi-a putrezit si paraguay-ul P:Supita,Carnita de porc la gratar ,cu cascaval ,eu sunt doctorita 2 ,imi place sa pun cascaval pe tot C:Salata de vinete, pentru prima data am facut maioneza cu mixerul, si am pus ulei de masline-pentru sotul meu nu a fost tocmai binevenit Familia a avut ciulama de iepure (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Crys, de ce esti asa suferinda? Eu nu tolerez uleiul de masline in nimic, dar nu va luati dupa mine.
Vera, mi se pare c-ai mancat cam putin astea 2 zile. Daca iti tine de foame, e ok. Meniul de azi: D: un mar, dupa iaurt cu magiun si fulgi de grau G: strugure P: 3 snitele de pui cu 2 rosii G: strugure C: 3 nectarine, migdale Sunt permise alune, migdale & co, dar in cantitati mici (max 50 gr pe zi). |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Toothfairy, pe al meu vad ca scrie magiun, poate de-asta.
"D-na dr." (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) imi facusi pohta de somon. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Neata! Ieri nu a mers sa scriu mesaje aici! Oare azi merge?
Se pare ca merge (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vroiam sa-i spun lui Tooth ca acidul ascorbic este vitamina C, nu aspirina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Meniul meu de ieri: MD: paine filozofala cu gem de capsuni home made, iaurt 0% si o cana de lapte 0% cu ness P: ciorba de legume conforma, mancare de fasole teci, 1 rosie, 1 castravete G: 1 mar, 1 caisa, zmeura si dude (culese de mine din Tineretului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) C: friptura de piept de pui cu rosii si salata de varza, telemea de vaca si niste cascaval G: zmeura, dude (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Da,daaaa... aspirina e acid acetilsalicilic... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Ma gandeam la ea, ca maica-mea pune pe post de conservant aspirina si d-aia am scris gresit... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Azi :
MD - cafea cu lapte, 2 patratele cioco 75% P - juma` de pastrav,dressing, salata G - smochine C - salata de legume cu ton Am o foame in mine pe fond nervos, din cauza ca maine am un examen si nu prea ma mai pot concentra, vremea asa frumoasa ma atrage sa stau numai pe afara, pur si simplu nu mai am chef (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mi s-a luat ! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Aseara la chefu` respectiv am facut-o lata...a adus colega tot felu` de chestii de rontaiala si prajituri si bautura la discretie...am dat iama-n ele, fir-ar... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Bafta maine, zanuto! Da-i cu lecitina si arata-le cine-i Zana Maselutza! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu am mancat conform pana acum, sa nu-mi fie de deochi, dar revin cu meniul mai pe racoare. Duminica placuta tuturor! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 06:07 AM |
|