![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata!
Meniul zilei fuse: d - 2 piersici cu 2 iaurturi si fulgi ovaz, ness decof. black (am uitat sa cumpar lapte) p - 2 wasa cu icre, salata din belsug, iahnie de fasole cu costita; desert capsuni s - mousse au chocolat (cioco neagra, frisca lichida, unt, esenta rom, ceva adaos de cacao pudra...pas de sucre) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
'nseara!
Meniul meu de azi : MD: painica filozoafa cu gem de capsuni, iaurt de baut 0%, 1 ness cu lapte 0% G: dude P: ciorba de legume, mancare de fasole, rosie&castravete, niste cascaval si 1 morcov crud G: 1 mar si cateva seminte de floarea soarelui C: o cutiuta de fagaras (branza dulce cu smantana pt cine nu cunoaste), cascaval, 1 galbenus fiert (imi raman mereu de la painicile filozofale... voi ce faceti cu galbenusurile respective?), niste telemea de vaca, 1 maslina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , salata de rosii cu castraveti si ca desert niste alune cu bere (vreo 150 ml). Mananc de sparg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) As vrea sa-l intalnesc pe Monti sa-i multumesc si sa-l pup!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) sar-mana, doctore !
Raportez la cina : spaghete integrale cu nuca, coaja lamaie si scortisoara...(faza II) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
buna seara la toate doamnele!!
azi: md-3 felii de wasa cu pate inedit(2 dintre ele)rosii si una cu magiun cafea inca o cafea p-chili con carne si castraveti murati g-2 nectarine c-mozzarela cu rosii 3 cani de ceai si binenteles dr.wise inca nu a disparut ispita din casa asa ca am topit 2 bcati de inimioare milka nugat( (IMG:style_emoticons/default/051103-stupid4.gif) ) 2 pahare de vin sec alb |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu cum poti manca asa ceva, e gretos de dulce!
Eu nu mai pot manca nimic indulcit "normal", mi se face greata de la continutul de zahar. Zanuto, iti tin pumnii maine! Ii tin pumnii si lui fiu-meu, are toata saptamana examene practice la toate laboratoarele. Mi se pare ca maine are fiziologie. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Iar de saptamana viitoare intra in sesiune...legal. Ca pana acum a tot dat examene, nu mai inteleg nimic. A invatat in fiecare zi, noroc ca face totul din pasiune. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
ai dreptate ,e foarte dulce,dar e ceva 1 data de an la mine,si a fost si duminica -pe acasa din plicitseala am comis-o -asta e socrela nu stia ca am zis out la zahar si ne-a cadorisit (pe mie si pe fii-mea)din calatoria ei cu 2 cutii de cioco-fine,trec si astea !!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 12-March 09 From: Bucharest Member No.: 6,054 ![]() |
Helloooo, ce greu e lunea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Roxi: zici ca am mancat putin? pai nu prea am avut timp cu Rares ca ma alearga toata ziua si mai apoi dupa cata prajitura am mancat sambata la gustareeee ....... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) eu zic ca a fost destul. Pranzul a fost cam tarziu, poate de asta. Meniul de ieri: MD: iaurt cu fulgi P: putina branza de burduf cu rosii si peste la cuptor cu legume (fasole verde, dovlecei, ceapa, varza, mere)-gatit de socrella:) , si desert praji cu mere MONTI de ieri, dar o bucata mai normala + un pahar de sprit (cireasa de pe tort) G: praji cu visine MONTI si o cofee (siesta de duminica dupa amiaza) C: brie, putin cascaval si branza cu mucegai cu struguri Cam bogat in dulciuri meniul meu de azi Am simtit si cand am fost in parc cu Rares ca nu prea ma putem misca normal, noroc ca a fost si Tati de Rares cu noi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu am gasit in lista de IG visinele, are cineva idee ce IG au? Azi sper sa fiu mai cuminte.... PS: by the way: a trebuit sa fac 2 praji weekendul asta ca s-au batut toti ceilalti pe prajiturile MONTI si de altfel cand le prezint meniul imi spun: aaaa pai nu mancam noi asa ceva, daca tu poti foarte bine pentru tine This post has been edited by Mami de Rares: Jun 15 2009, 12:10 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Hello !
M-am intors si eu de la examen...a fost neasteptat de bine ! Mai am un examen si...gata facultatea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) in toamna licenta si dup-aia munca in cabinet ma papa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) doctore, multa bafta fiului tau, MG-ul presupune sa ai multa pasiune si neuroni tonici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... anatomia si fizio sunt cele mai grele in anii mici. Azi: MD - 2 patratele de cioco amaruie, cafea cu lapte...simt nevoia sa-mi incarc bateriile cu prostioare d-astea cand am un stres de genu` P - insalata caprese C - mancarica de linte cu pui Eu nu inteleg cum cresti in greutate din momentu` in care ai mancat conform, dr wise (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) esti inainte de ciclu? ai mancat sarat in ultimele zile ? ceva analize tiroidiene ai mai facut ? Va pup. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Sa postam meniul (vai de mine ca numai meniu nu a fost) :
MD: lapte cu musli P: 1 kg caise + cea mai delicioasa inghetata mancata vreodata neconforma ,de crema catalana si de budinca de paine cu scortisoara (specialitati de pe plaja),am baut si Coca cola light, ( cand mai merg la plaja o sa fug de fiica-mea cand mananca inghetata din aia) C: carne de porc si pui la disc, o lingurita de salata de vinete (cand ne-am obisnuit cu gustul a fost ok, chiar s-a mancat toata, asta in 10 persoane cate am fost la cina, la prieteni) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 06:14 AM |
|