![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
cryst, ce musli folosesti ? esti sigura ca-s conformi ?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Eu zic ca sunt sau nu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , dar am mai scris ca in Spania au astia o manie sa adauge zahar in toate. Daca e fara zahar e cu porumb sau orez. Musli asta e fara zahar si ii scot eu fulgii de porumb cu mana. Nici la farmacia naturista nu avea ceva conform ,si mai costa si 20 de euro o amarata de punga,cam tot ce aveau acolo era in jur de pretul asta pana si pasta de dinti (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
cryst, pai ia-ti fulgi de ovaz si amesteca-i cu smochine daca vrei musli mai dulce...sau caise uscate...sau pt micul dejun iti mai poti face mar ras cu fulgi de ovaz si scorti...foarte bun si ieftin...is atatea variante...de ce nu renunti la ei ?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Multumesc ,o sa incerc cu scortisoara sau caise, la smochine nu ma bag. O sa spun maine cum au fost.
This post has been edited by cryst: Jun 15 2009, 03:42 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Nici eu nu am mancat conform sambata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... iar si-a cumparat sotul migdale in ciocolata cu lapte (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... Ieri a fost conform:
MD - apa cu lamaie, cafea cu lapte 0%, wasa cu branza si icre si un castravete mare P - inghetata conforma (am facut-o eu dupa ce am vazut ca am data iama in inghetata sotului - e cu zahar); C - pulpe pui la gratar cu o salata mare; o felie de tort cu capsuni (sunt la ciclu si imi vine sa mananc dulce mereu) Azi: MD - apa cu lamaie, cafea cu lapte, un ceai verde, o nectarina, iaurt cu fulgi, un ceai verde P - felie de tort cu capsuni, 2 bete de mozzarella, un ceai verde Gustare - crackeri lipidici C - pulpa pui la gratar cu salata Am alergat zilele astea de aseara il trageam pe cutu dupa mine, era rupt de oboseala. Am fost de mi-am cumparat si bicicleta si m-am dat putin - ma cam doare fundul, asta este (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Acum sunt super hotarata sa dau jos colaceii, mi-am probat niste pantaloni de vara si nu ii pot incheia (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Mi-am luat si un gel anticelulitic si la cat de scump e... as face bine sa-l nu irosesc... Mami de Rares, branza cu strugurii e de faza 2 |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara ,azi umblat mult mancat cam putin:
Md-visine (cam o cana) o cafea P-felii de branza hohland cu sunca si rosii gustare-visine C-chili con carne si castraveti murati Un pahar de vin rosu sec Si vreo doua cani de ceai cu lamaie Cu privire la colacei (care abundau in iarna )raportez cu mandrie ca pantaloni cumparati acum vreo trei ani (pe care nu ma induram sa-i arunc) intra pe pardon, dosul meu !!! Pe pielea mea pot sa spun ghemotoc si eu am incercat multe geluri anticelulita (mai ieftine e drept-sant cateva farmacii care le prepara ele,trebuie sa intrebi )dar faptul ca am consumat multe ceaiuri in ultima luna si jumatate are un efect garantat. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Eu beau apa cam 3 l pe zi, dintotdeauna am baut asa. Celulita mi s-a format de la anticonceptionale si la mine cam numai crema asta merge (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Meniul meu de azi :
MD:lapte cu cereale,cafea (apropo nu mai beau cu indulcitori,dar mai rau e, ca ma lasasem si acum am pofte) P:supa de zarzavat, iepure cu smantana, ciocolata 74 % cacao C: 2 ceaiuri de menta(mi-am deranjat stomacul ,probabil cu pacatoasa aia de inghetata de ieri (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Ooof ce "cina" am avut in seara asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am examen maine si am simtit nevoia sa mestec in continuu!
MD: paine filozofala cu gem de capsuni, iaurt de baut 0%, lapte 0% cu ness, 2 prune uscate, 1 smochina uscata G: o para, zmeura P: o bucatica mica de piept de pui, omleta din 2 oua cu un carnacior de bere, rosie, castravete, branza si cascaval Si acum incepe distractia. Dupa vreo 4 ore de la pranz am inceput sa mananc urmatoarele: 1 mar, seminte de floarea-soarelui, seminte de dovleac, alune, caise uscate si 250 ml bere. Le-am mancat pe parcursul a 4 ore.... stiu ca nu e bine deloc, dar sper din tot sufletul ca nu se va mai repeta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Gata, incep sa scriu si eu aici ca poate asa ma tin de treaba si nu mai calc stramb (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
MD : lapte si cereale cu doua lingurite de dulceata de cirese conforma (facuta de moi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) P : pui cu brocoli la aburi, branza cu paine mestemacher si rosii G : cirese C :gratar pui plus salata si painica Azi sper sa-mi gaseasca mr. baterie pentru cantar, sunt curioasa cat am slabit dupa o luna aproape montignaca (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 11:29 AM |
|