IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A IV-A, Idei pentru meniuri Montignace. Savuroasa bucatarie Montignaca
dr_wise
post Jun 16 2009, 12:02 PM
Post #161

Musafir

Buna dimineata!
Zanico, multumesc frumos pentru urari. A luat 10 la biocel - examen practic, astazi are examenul practic la fiziologie.
Nu stiu, sunt cam disperata, ma gandesc sa nu mi se traga de la menopauza, combinata cu sedentarism. Adica, eu sunt o persoana activa si frecatul mentei de atata vreme pe aici si-a pus amprenta pe metabolismul meu.
Am renuntat la orice dulce conform, stau in frigider cu niste prajituri facute duminica, invelite in cioco neagra si cu capsuni, dar ma uit la ele ca la vitriol.
O sa incerc sa raresc si fructele si eventual sa le consum numai dimineata, la iaurt.
Vad eu...azi aveam 76,1kg. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Ieri am mancat:
d - cirese cu fulgi ovaz si 2 iaurturi, ness decof black (fara lapte)
p - 2 wasa cu icre + 2 rosii + castravete...stiu, wasa aia nu-i buna, dar plecam la cursul de franceza si-mi e rusine cand incep matele sa-mi ghioraie
s - icre pe cotor de broccoli fiert, apoi cotlet de somon + broccoli + salata; desert capsuni...si niste cirese mai tarziu
Problema mare e ca sambata o tai la Paris pentru un weekend prelungit si nu stiu cat de mult voi rezista tentatiilor de acolo, ca doar nu se plimba omu' creanga tot anul la Paris... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Vad eu cum dreg busuiocul...
O zi minunata tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
cryst
post Jun 16 2009, 12:21 PM
Post #162

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Spania
Member No.: 6,465

Doctore eu daca as fi in locul tau, as incerca de toate si la intoarcere as zice ca incep faza I(stiu ca nu e o gandire monti,dar sunt om) .
Eu o sa tin faza I ,un an ,slabesc cu sutele de grame,dar in schimb am reinceput sa arat bine in anumite haine. Asa ca nu te mai stresa.Noi te sustinem. Apropo sa ne scrii detaliat ce ai mancat pentru ca in august vreau sa fac si eu o mica oprire acolo.

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 16 2009, 12:33 PM
Post #163

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Neata !

Azi am in plan:
MD - cafea cu lapte, cirese cu iaurt si fulgi de ovaz
P - ciorba de linte cu pui
G - alune
C - omleta cu ciuperci si salata

M-am scarbit tare de la cirese...mi-a trimis maica-mea o plasa de cirese, dar 99% din ele cu viermi...am curatat la ele cat am curatat sa mananc cu iaurt si sa fac o dulceata si restu` cred ca le arunc...pur si simplu ma scarbesc.
Doctore, am vazut reteta ta de icre postata...am incercat si eu s-o fac mai demult si sincer au ramas tot asa gretoase...adica, trebuie sa le adaugi ceva, daca nu gris, altceva conform...sau nu le-oi fi batut eu bine ? am o pofta de icre de-mi vine s-o zbughesc in piata sa cumpar...sau salata de vinete (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Altheea, bine-ai venit p-aici ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
alexty, si eu inainte de examene simt nevoia sa infulec...si mai ales glucide (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O zi conforma va urez !

+Quote Post
alexty
post Jun 16 2009, 02:35 PM
Post #164

Dependent

From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Buna ! AM luat examenuuuuuuuuuuuuuul !!! Sunt mega fericita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Ne-a dat cu totul altceva fata de ce aveam in cursuri, am raspuns mai mult din cultura generala si din ce am mai adunat in cei 3 ani de facultate! Vai de mine cat am tremurat la usa asteptand rezultatul!!
Vin si cu meniul, dar mai tarziu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Wise, felicitari pt baiatul tau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am si eu examen la fiziologie saptamana viitoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jun 16 2009, 02:48 PM
Post #165

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu azi am papat asa :
D: mi-am mancat cafeaua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
G: 2 mere
P: Varza cu costita (tare bun)
C: Nu am idee
M-am cantarit ieri(dupa 2 sapt) si aveam 53,5 kg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) It's good (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jun 16 2009, 03:49 PM
Post #166

Musafir

Alexty, si tu esti studenta la UMB?!
Wow!
Bafta multa la examene! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Fiu-meu termina anul I. Toata saptamana asta are examene practice, iar de luni intra in sesiune.
Cryst, vad eu cum fac, dar sa fiu sincera, nu-mi mai vine sa cald pe de laturi deloc. De cate ori calc stramb, se mai pune ceva pe solduri. Si cel mai tare ma enerveaza faptul ca mi-a expandat grasimea. Adica, kg mai erau cum mai erau, dar m-au atacat exact unde ma doare mai tare, la aspect.
Eu vrea sa fiu barbata, sa vedem cat voi reusi.
Azi am de gand sa mananc:
d - 2 iaurturi + cirese + fulgi ovaz, ness decof cu lapte
p - varza la cuptor cu carne de porc, ardei murati, rosie, 1 paharel de Montepulciano d'Abruzzo (rosu sec).
s - poate o salata cu ou telemea
Va pup cu drag!
Bafta multa la examene si vant din pupa la alungat slaninutele!

+Quote Post
alexty
post Jun 16 2009, 04:14 PM
Post #167

Dependent

From: Bucuresti
Member No.: 6,507

wise, UMB inseamna universitatea de medicina bucuresti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu, sunt studenta la biotehnologii medical veterinare, anul 3 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Facem si unele materii apropiate de medicina (fiziologie, anatomie, imunologie, virusologie, parazitologie etc) dar ne bazam mai mult pe partea de microbiologie.

Meniul meu azi:
MD: paine filozofala cu gem de capsuni, iaurt de baut 0%, ness cu lapte 0%
G: examen, mar, 1 frappe fara zahar si 1 apa plata cu lamaie, la terasa, in conditiile in care celelalte fete si-au luat inghetata si pepsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
P: ciorba de fasole boabe, mancare de fasole teci cu o bucatica de piept de pui, rosii, castraveti
G: fructe, nu stiu inca ce
C: am o pofta nebuna de branzica de casa de la Covalact, ma duc sa-mi cumpar! Si poate mai mananc cate ceva (telemea, cascaval, legume).

+Quote Post
dr_wise
post Jun 16 2009, 04:17 PM
Post #168

Musafir

Da, Alexty, acolo-i student.

+Quote Post
ghemotoc
post Jun 16 2009, 04:25 PM
Post #169

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Aseara am mancat doar niste ananas dupa ce am alergat cu cutu vreo jumatate de ora (sau mai bine zis am mers repede cu el... hmmm... adica eu mergeam repede si il trageam dupa mine (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) )
Azi: MD - apa cu lamaie, cafea cu lapte 0%, un ceai verde, o nectarina, iaurt cu fulgi, un ceai verde
P - 2 pulpe de pui la gratar cu salata (rosii, castravete, ceapa verde); 2 bete de mozzarella
Gustare - crackeri lipidici (am facut aseara, iar i-am terminat abia pe la 10)
C - cred ca tot ananas

Doctore, e posibil ca metabolismul/corpul sa ti se fi obisnuit cu regimul MM si are nevoie de un impuls, sa.i spun asa. Incearca sa mananci numai legume sau fructe intr-o zi sau ceva de genul asta si muuuuuuuulta apa - chiar peste 3 litri plus ceai verde.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 16 2009, 04:44 PM
Post #170

Musafir

Nu stiu, nu incerc sa-i caut chichitze. Stiu ca nici eu n-am fost mimoza, in plus, sunt mare fan fructe si le mananc cu placere la orice ora...mai ales seara tarziu (stau pana la miezul noptii la PC).
Recunosc insa ca am o viata sedentara si lipsita de stres aici.
S-au combinat.
Incerc sa-mi fac curaj sa revin la faza I si s-o respect cu strictete macar 1 luna.

This post has been edited by dr_wise: Jun 16 2009, 04:45 PM

+Quote Post

99 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 03:14 AM