![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Meniul meu azi:
MD: 2 felii paine integrala (home made) cu gem de capsuni (home made), iaurt de baut 0% si 1 pahar cu lapte 0% G: 1 mar P: ciorba de fasole, 1 clatita armeneasca cu pate de rata, putina branza si o rosie G: cateva alune, 1 piersica C: 200 g branzica de casa de la covalact si 1 conserva de ton in ulei de soia |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Meniul de ieri:
MD: lapte cu cereale , cafea P:icre de fasole cu salata mare de rosii, ceai verde G:caise,piersici C:carne la disc |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
MD : lapte cu cereale si dulceata conforma, cred ca nu ma satur niciodata de ele, nici nu vreau altceva dimineata!
P : coasta la gratar cu rosii G: seminte C: pui cu ciuperci . Si pentru ciuperci am facut o pasiune in ultima vreme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu sint foaarte fericita de cind am gasit dulceata de cirese negre. Are , in afara de cirese nefre, struguri si pectina. Ii zice St. Dalfour. Dar acum ma uit si parca nu ii conforma... Nu mai inteleg nimic.
(IMG:http://www.stdalfour.com.au/images/product_jars/blackCherry100x200.jpg) Ingredients: Blackberries Cherries (55%), unsweetened grape juice concentrate, lemon juice, gelling agent fruit pectin. “No added Sugar” St Dalfour Blackberry Fruit Spread, available in 284g glass jars. Ideal for those watching their sugar intake. Nutritional Information (per 100g serving) Calories 229 KCal Total Fat 0.3g of which Saturates 0g Fibre 4.2g Protein 0.7g Sodium Less than 0.1g Carbohydrate 56g of which sugars 56g of which Starch 0g |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
Maat,asta e gemul meu prefetat din toate,de fapt toate gemurile de la firma asta. Da,si eu m-am gandit ca nu e conform de la siropul de struguri. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Ooo, si mie imi place asta mult. Si l-am vazut in nu stiu ce poza folosit la un dulce conform si chiar m-am mirat. Bine, cand il luam nu ma preocupau dietele. vad ca zice ca n-are zahar...ala o fi zaharul din fructe? habar n-am dar sigur l-am vazut intr-o poza.
St. Dalfour..au niste ceaiuri minunate, sunt innebunita dupa Green Tea si Breakfast Tea de la ei. Nu stiu daca se gasesc aici. Eu luam din Grecia sau imi trimiteau de acolo cutii intregi, este organic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Altheea: Jun 20 2009, 02:08 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Diana, imi pare rau sa te dezamagesc, stiu ca e foarte bun, dar nu e conform. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Contine (din cate stiu eu) sirop de struguri care nu este conform (spune Monti mai pe larg in carte de ce si cum).
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Si iubitul meu isi lua fericit dulceata asta pana ne-a picat si noua fisa cu concentratul de struguri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu e conform.. din pacate. I l-am pasat lui tata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Meniul meu de azi: MD: 2 felii de paine integrala, una cu dulceata de gutui, alta cu dulceata de capsuni, iaurt 0%, lapte 0% cu ness G: 1 para mare P: ciorba de fasole, niste sardine in ulei cu jumatate de clatita armeneasca G: seminte, nuci, alune, 1 morcov si cateva caise confiate (iar invat si simt nevoia sa mananc) C: paste din grau dur fierte "al dente" cu sos de rosii Aaaa, si 1 felie de pepene rosu inainte de micul dejun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Meniul meu de azi:
Md- 2 wasa cu pate inedit si o rosie Cafea P-varza calita cu afumaturi si castraveti acri C-cascaval cu rosii ,un pahar de vin rosu sec Si azi dimineata aveam 56,5 ,suna bine decat 65kg prin aprilie ,yes!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Totusi, daca scrie fara zahar... Siropul ala nu ar trebui sa fie fara zahar? Damn!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 10:02 PM |
|