IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 20 21 22 23 24 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A IV-A, Idei pentru meniuri Montignace. Savuroasa bucatarie Montignaca
alexty
post Jun 22 2009, 10:27 AM
Post #211

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Spor la invatat, Fairy! Eu m-am trezit cu un NEchef de invatat... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am examen oral la care trebuie sa stiu toate cursurile pe dinafara ...
Mi-e cam frica sa trec la faza 2, sa nu ma ingras (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Monti zice ca poti ramane toata viata la faza 1... mai tin faza 1 o perioada si daca mai slabesc vreun pic, trec la faza 2.

Acum sunt cam speriata ca am avut niste dureri in piept, deasupra inimii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma gandesc la ce-i mai rau..
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 22 2009, 10:32 AM
Post #212

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Bafta si tie, alexty! Da, si al meu e oral...si-i chirurgie oro-maxilo-faciala (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( nici eu n-am chef, mai ales cand vad vremea asta frumoasa, dar ce sa fac, ma consolez cu gandu` ca-i ultimu`, trag de mine sa vreau..
Apropo, durerile tale-s in spatele sternului ? Ca o arsura?(pirozis retrosternal) Sa nu patesti ca mine, dupa mese copioase, imi mai apare reflux gastro-esofagian...pana nu iau un Maalox nu ma calmez.

+Quote Post
alexty
post Jun 22 2009, 10:58 AM
Post #213

Dependent

Member No.: 6,507

Nu sunt arsuri, pe alea le cunosc bine si tot cu maalox le calmez. Durerea asta e deasupra sanului stang, in interior asa. A inceput aseara la culcare, apoi am adormit si am mai simtit-o si azi un pic... Mi-e teama (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) La ultimele analize de sange (acum 2 saptamani le-am facut) mi-a iesit bine timpul de coagulare, dar mi-au scris pe analiza "plachete agregate" . Asta nu duce la formarea trombilor? Doamne fereste (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Imi pare rau de offtopic.

+Quote Post
cryst
post Jun 22 2009, 10:59 AM
Post #214

Tratabil
**

From: Spania
Member No.: 6,465

Bafta la examene !
Mi-e imi lipseau 2 ani ca sa termin, da am ales sa plec cu un proiect si am inghetat. Adevarat ca am castigat foarte bine, am castigat intr-un an cat in 5 , banii i-am bagat in casa, nu regret, dar parca era mai bine daca gaseam o cale de mijloc. Sora mea acum e in licenta si a inceput la un an dupa mine, e bine pentru ea. Sper sa o continui la toamna. O sa fie greu , pentru ca sotul meu mai ramane aici , si o sa fiu acasa eu cu a mica . Stim ca e greu, am mai fost asa de indepartati si in trecut, dar asta e, suntem perfecti constienti de riscurile asumate.

+Quote Post
Globetrotter
post Jun 22 2009, 01:09 PM
Post #215

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Bine ai venit, Corydalis, te asteptam cu meniul zilei.
Eu tot astept sa fiu conforma ca sa il scriu aici. Stie cineva ce s-a intamplat cu dr wise si kalua?

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 22 2009, 02:49 PM
Post #216

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Curaj, bookaholic !:)
alexty, pai facandu-ti timpu` de coagulare cred ca-i normal sa-ti iasa agregate plachetare sau plachete agregate (trombocite), ca doar astea au rolul in formarea coagulului. Cred ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Welcome, Corydalis !

+Quote Post
ghemotoc
post Jun 22 2009, 03:29 PM
Post #217

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Nici nu stiu daca sa ma postez, la cat de porcica am fost in weekend... AM ajuns la concluzia ca trebuie sa mananc mai multe proteine altfel mi se face rau si trebuie sa mananc ce prind, inclusiv ciocolata. A fost destul de caldut in weekendul asta aici si am fost la alergat cu cutu, m-am si dat cu bicicleta, am fost si la o zi onomastica si... am mancat ce-am apucat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Dar m-am vazut intr-o poza destul de recenta si nu-mi mai vine sa mananc neconformtati. Sper sa ma tina gandul asta.

Azi: MD - apa cu lamaie, cafea cu lapte 0%, o nectarina, 2 paini filozofale cu salata de vinete si un castravete mare; un ceai verde
P - ardei umplut cu carne de pui si orez salbatic cu iaurt 0% (am uitat smantana acasa) cu un castravete; ceai verde
C - chec de carne (meatloaf) cu o salata

Bine ai venit, Corydalis!

+Quote Post
tiana
post Jun 22 2009, 08:11 PM
Post #218

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

Buna seara,azi am cam dat-o iar de gard cu meniul:
Md-cafea
G-o nectarina
P-telemea cu rosii
C-habar nu am pentru ca la mine este deja ora 21,cel mai probabil 2 cani de ceai si de maine dimineata pot sa mananc corect

+Quote Post
girl22
post Jun 22 2009, 08:36 PM
Post #219

Tratabil
**

Member No.: 200

Meniul meu de azi:

D:ness cu lapte 0%
P:o pulpa cu salata de varza
C:ficatei la gratar cu pasatai fierte si usturoi.

Stie cineva ce indice glicemic au pastaile?

+Quote Post
tiana
post Jun 22 2009, 08:49 PM
Post #220

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

sincer nu am habar,am incercat sa gasesc acum pe site dar am observat la mai multe fete ca au facut combinatia de pastai cu usturoi dar nu cu ficatei,imi pare rau ca stiu mai mult,ehh lipseste kaula!!ea stia

ups am uitat un "nu" inainte de stiu

(IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 20 21 22 23 24 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 03:36 AM