![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
girl22, ti-am raspuns si dincolo (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) 30 este indicele glicemic al pastailor.
Eu cand nu gasesc indicele unui aliment pe tabelele traduse, caut cuvantul in dictionar si ma uit direct pe site-ul oficial al lui nenea Monti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
Merci Alexty,asa o sa fac si eu de acum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 53 Joined: 8-September 06 Member No.: 537 ![]() |
Servus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am revenit printre voi, si asta pentru ca, m-am intors din concediu. Asadar, meniul de ieri arata asa: G: 1 gref D: iaurt cu seminte (in + susan) si tarate G: 2 cuburi cioco 75% P: salata de rosie, brocolli si ou G: 2 cuburi cioco 75% S: branza de vaci cu rosii si castraveti Iar inainte de culcare, adica in jur de 22.00, am mai papat 1 mar. O zi buna va doresc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 11-June 09 Member No.: 6,663 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
va multumesc pentru primire. uitandu-ma la postarea lui Cat, ma gandesc ca mai bine as scrie si eu cu referire la ziua anterioara, ca uneori - din ceea ce imi propun sa mananc dimineata si pana se incheie ziua... e o cale destul de lunga. pentru azi am pregatit asa: MD - 8 caise (am capatat o obsesie cu ele, in ultima vreme (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ) o cafea decofeinizata - la birou P - piept de pui cu salata (castraveti, morcovi rasi, condimente, ulei de masline, aceto balsamico) C - pastai (fierte, apoi cu putin ulei de masline la final) si sper sa ajung diseara in parc, ca ieri a plouat si nu mi-am facut alergarea. o zi senina si spor la munci! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Welcome back, cat !
Cam multa cioco amaruie la meniul tau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) stiu, e buna, dar e bine sa papam cat de putina posibil ! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 53 Joined: 8-September 06 Member No.: 537 ![]() |
Welcome back, cat ! Cam multa cioco amaruie la meniul tau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) stiu, e buna, dar e bine sa papam cat de putina posibil ! Mi s-a obisnuit organismul cu ciocolata. Doar atunci cand am abateri ma strang putin hainutele, in conditiile in care imi aduc aminte ca trebuie sa ma linistesc dupa vreo 3 zile de mancat un pic haotic. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cunosc regulile ToothFairy, dar iti multumesc pentru grija. Fiecare tras de maneca, e bine venit. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Neata gagici! Eu sunt ametita de cap .. am uitat aseara sa-mi scriu meniul de ieri, il scriu azi. Sunt suparata ca m-am pricopsit cu cistita (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
So, meniul de ieri: MD: mar ras cu scrotisoara si fulgi de cereale, putin iaurt 0% si 1 ness cu lapte 0% G: ceai (pt cistita) P: ciorba de linte, iahnie de naut, salata de rosii cu castraveti G: multe ceaiuri de nalba mare si muguri de pin, niste alune C: 1 ou fiert, telemea de vaca, cascaval, iaurt 0% si salata de rosii cu castraveti G: alune, seminte (stresu' cu invatatu', bata-l vina!) si ceaiuri (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Alex, insanatosire grabnica.
Ce se intampla pe aici, unde-i Kalua, doctoreasa, pescarush... Azi: MD - apa cu lamaie, cafea cu lapte 0%, o nectarina, 2 painici filozofale cu branza topita si un castravete marisor, un ceai verde P - ardei umplut cu pui si orez salbatic cu smantana si un castravete C - inca nu stiu, trebuie oricum sa ma duc la cumparaturi, poate o sa mananc o salata daca am timp |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 17-June 09 Member No.: 6,697 ![]() |
Nu am mai intrat de ceva vreme...am o criza de lombosciatica...am fost priponita la pat!
Salut fetelor noi venite....nici eu nu sunt prea veche in zona... Meniul de azi: MD: mar ras , calit putin+cereale integrale P: carne de vitel in sos de ceapa si ciuperci G: seminte de floarea soarelui C: telemea, ou fiert si salata de rosii cu ardei Apropos, ardeii umpluti cu carne si orez salbatic sun conformi fazei 1? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
Meniul meu aiuristic de azi:
D: (adica pe la 13.00) 4 piersici Dupa 3 ore o pulpa rotisata cu salata de varza Seara: O bucata mozzarela cu rosii ceapa castraveti si putin piept de pui la gratar.Dupa,cateva ligurite de inghetata diet cu vanilie ( e ff buna) dar are gust ieftin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 09:16 AM |
|