![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Bravo Pink!
Si eu incerc sa ma tin pe pozitii,a venit socrul meu cu prajitura dar nu ne bagam! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Eu azi ,ca ziua de ieri a trecut (conform) Md-cafea P- fasole batuta alaturi de castraveti acri si o bucata de cotlet la gratar G-o felie de pepene verde C- la fel ca si la pranz fara carne |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Eu aveam impresia ca e ok, dar poate ai dreptate, o sa ma mai uit. Bine ai venit, pirigoce! Este foarte greu sa intelegi lucrurile daca nu citesti macar o carte. Succes la slabit, cate kg vrei sa dai jos? Vre-o 5 ca sa ma "simt" bine in pielea mea. Am inceput de 10 zile si nu imi vine sa cred, am dat jos 2 kg. (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) Meniul meu de azi : dimineata : 1 mar, iaurt 01%+cereale integrale+piersici pranz : pastrav la gratar cu salata asortata (rosii, ardei, castraveti, ceapa, mozzarela) cu sos tartar facut de mine. seara : cam greu pentru mine pentru ca m-am cam obisnuit sa nu mananc dupa ora 17. un "sandwich" din 2 felii sunca de piept si 3 felii subtiri de mozzarella+rosii Va pup pe toate !!!!1 (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Bravo Pink! Si eu incerc sa ma tin pe pozitii,a venit socrul meu cu prajitura dar nu ne bagam! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Eu azi ,ca ziua de ieri a trecut (conform) Md-cafea P- fasole batuta alaturi de castraveti acri si o bucata de cotlet la gratar G-o felie de pepene verde C- la fel ca si la pranz fara carne "Incepatoarea" de mine, intreaba cu sufletul la gura : e voie pepene verde ?? Eu l-ma vazut la IG 70 si deja mi-am luat adio, cu toate ca ador "lebenita" cum i se zile la noi in Ardeal. (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) da, e voie ? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am scazut sub 60!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am 59.4 !!!!!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Felicitari fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
pirigoce, nu sunt sigura dar cred ca poti sa papi lubenita mai rar, dar trebuie mancata singura la o masa. Daca mananci multa o sa se vada. (p.s. vreo nu se scrie niciodata vre-o). Meniul meu de ieri: MD- nimic, m-am trezit tarziu. P- omleta, chiftelute, rosie. C- putin pepene, o nectarina, cativa crackers de branza de burduf si susan, ceai. This post has been edited by bookaholic: Jul 13 2009, 11:40 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Bravo pink!
Pirigoce si eu am intrebat de lebenita si de atunci o felie pe zi ma bag pana mai este in piata (are indice glicemic mare doar continutul de zahar mic si singur fara altceva se poate) Ieri am mancat cam asta: MD- salata de vinete cu wasa si rosii Cafea P- fasole batuta cu castraveti murati C- salata de vinete cu rosii (mai greut ca era fara paine ,dar am facut o salata de vinete in care am adaugat si ardei copti si putina maioneza si mi-a placut la nebunie) G- o felie de pepene verde Vreo 1,5 apa Azi pana acum : MD-salata vinete cu rosii si 2 felii de wasa Cafea Un mar Restul mai spre seara ca nu am inca idee! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Azi:
MD: Mar si grapefruit, cafea decof. cu lapte si branza feta cu rosii si ardei P: fasole iahnie cu castraveti murati si iaurt cu 2 piersici blenduite C: nu stiu inca. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Felicitari fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pirigoce, nu sunt sigura dar cred ca poti sa papi lubenita mai rar, dar trebuie mancata singura la o masa. Daca mananci multa o sa se vada. (p.s. vreo nu se scrie niciodata vre-o). Meniul meu de ieri: MD- nimic, m-am trezit tarziu. P- omleta, chiftelute, rosie. C- putin pepene, o nectarina, cativa crackers de branza de burduf si susan, ceai. Apropo de "vre-o" , eu sunt de scoala "veche" si imi este greu sa ma debarasez de vechile obiceiuri, care au fost bine insusite in scoala. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Hello,
Ieri (calduura mare ,mon cher) Md-wasa ,rosii,cascaval Cafea G- pepene verde P+C fasole batuta si castaveti murati Multa apa |
|
|
![]()
|
|
Buna ziua Doamnelor,
Scuze pentru lipsa mea din ultimele zile dar am fost plecata. Dar revin cu meniul meu de ieri : D: para, iaurt 0,1%+cereale integrale+caise G: cāteva boabe de alune A: ficatei la tigaie + salata (cu de toate: rosii, castraveti, ardei, ceapa, ou fiert, mozzarella) C :1 felie de pepene verde Meniul de azi : D : un mar, un ou ochi intre 2 felii de cascaval+rosie A : salata de ton C: nu am idee ca e prea cald Va pupăcesc ! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Pirigoce, felicitari! Eu am dat 5 kg cam intr-o luna jumate. Dar am avut multe scapari. Pepenele verde nu este de faza 1...dar este atat de greu sa-i rezistam (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu trebuie sa ma apuc iar de Monti ca am inceput sa mananc haotic sau mai deloc. Cu Monti macar respectam un program si un numar de mese pe zi. O sa pun meniul incepand de maine, azi am sfeclit-o inca de dimineata cu biscuiti cu cioco (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Pink, hotarata pe treaba te vad, bravo! Cat vrei sa slabesti? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:27 PM |
|