![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bravo Pink! Tine-o tot asa!
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Buna ziua Doamnelor,
Meniul meu de azi : D : un mar, iaurt 0,1 + cereale integrale P : gratar de piept de pui + varza calita C : inca nu stiu , sa vad ce pot manca daca se va mentine caldura asta . Va doresc o zi superba. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Pink, super! Incep sa se vada rezultatele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
MD: cereale integrale cu lapte P : gratarel cu rosii G: inghetata Diet C : o salata mare cu ton Azi de dimineata aveam 52,8 kg |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Altheea ,super !Mai vrei sa dai jos?
MD-cafea P-piept de pui gratar cu salata C- pepene verde Intre ,am 2 mere cumparate la mine ,ma bag in ele cum mie foame! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Tiana, nu stiu ce sa zic, am buba mare la creier (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Adica-mi imaginez ca's adolescenta si ma vreau trasa prin inel. Dar sunt deja subponderala la 1,70m. Mi s-a schimbat corpul destul de mult, la fund am 86cm. Am inceput sa am alura de baietoi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Aoleo! La 1,70 ajunge Altheea !
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Meniul meu de ieri :
D : sandwich din sunca de piept de curcan+telemea P : ficatei de pui + salata de castraveti cu ceapa C : pepene verde Meniul meu de azi : D : salata de vinete + rosii P : Ciorba de gulioare cu smantana si lamaie(reteta ardeleneasca), gratar de piept de pui cu salata de castraveti C : probabil fructe (nectarine) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Tiana, super! Aproape 10 kg? Felicitari! Sa spun ce-am mancat astazi: D.cereale cu lapte 0,1%;2 felii de fincrisp cu gem fara zahar, G. Un ardei gras cu branza topita 15% grasime Holland,o bere fara alchool;ceai verde cu iasomie ,2 l toata ziua D.Ciorba de fasole boabe cu costita,ceapa cu putin ulei de masline cfea f zahar cu lapte 0,1% G. 2 Piersici C. motzarela Paladin 50g Spuneam ca nu am dat jos nici un gram de 18 zile |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cred ca e ok meniul tau de azi. Ciudat ca nu ai dat jos. Din ce am mai aflat eu de pe la fete dieta te duce la greutatea ideala si sanatoasa. cate kilograme ai acum? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Melcri, 18 zile nu-s nici macar 3 saptamani (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) .
Stiu ca-i frustrant ca n-ai slabit deloc, dar dureaza o perioada pana se acomodeaza organismul la noul stil de viata, s-a mai scris asta pe-aici. Mai ales daca ai tinut inainte de Monti regimuri hipocalorice, o sa dai jos mai greu la inceput cu Monti, dar vei da pana la urma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Altheea, felicitarile mele (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:26 AM |
|