![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Astazi:
MD: Dulgi de ovaz cu iaurt o,1% Zuzu (mi se pare cel mai bun la gust din ce e pe piata, se apropie de cel facut de mama) P: 3 mici, 1 frigaruie, o rosie, mustar C: pepene rosu (2 felii maaaari, primele pe anul acesta) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
MD- paine filosofala cu gem fara zahar, ceai
P- un mar, p, cascaval si putina rosie G- o para C- doua oua fierte, carnaciori, castravete |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Astazi:MD:fulgi de ovaz culapte,finn crisp cu gem,cafea dcf cu lapte
D:spaghete ,ton G:migdale,alune.cioco S:2 piersici |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Melcri, din cate stiu eu spaghetele cu ton nu sunt permise in faza 1.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Melcri, ciocolata in fiecare zi... nu te supara dar nu e prea bine, chiar daca e peste 70% cacao. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu am schimbat meniul, in loc de pepene rosu am mancat 3 felii de cascaval, 1 felie de branza, o rosie si 2 castraveti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi am mancat Dcereale lapte,gem cu finn crisp
G2 piersici,1 nectarina Pfriptura de vita,rosii cascaval;fasole verde cu maioneza,iaurt,usturoi Calune,migdale,piersici Azi am vizionat un alt topic;feliciatri pentru performantele obtinute in decurs de un an si mai ales am vazut rezultate f bune chiar dupa prima luna ;eu probabil mai am de asteptat;si varsta isi spune cuvantul,dar am incredere;multumesc din de sfaturi. HAI PA! |
|
|
![]()
|
|
Astazi mi-am facut orez basmati cu rosii si chilli. Stiu ca e de faza a 2-a dar toata ziua m-am simtit rau si n-am mancat mai nimic in afara de micul dejun unde iar am pacatuit mancand jumatate din clatitele de naut facute (cred ca 8) cu gem de caise si piersici facut de mine. De maine sunt cuminte, promit!
|
|
|
![]()
|
|
Eu, ieri:
Md- o para, p, paine filosofala cu gem fara zahar, ceai G- un mar P- ciorba de fasole verde, saganaki cu creveti, ceai C- doua nectarine, p, papanasi conformi (cam multi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Astazi:D: o piersica, fulgi de ovaz,apa;finn crisp cu gem de zmeura
P: friptura de vita,cascaval,rosii;fasole verde cu maioneza usturoi si iaurt;bere G: pepene galben C: 2 piersici,o nectarina |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:58 AM |
|