![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Melcri, berea nu este conforma.
MD- doua oua prajite, paine filosofala, rosie, ceai G- un mar P- ciorba de fasole verde, somon la gratar, salata de varza C- putin strugure, o nectarina, p, trei mici, putina rosie G- putina ciocolata neagra |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Am citit ca poti sa bei dupa ce mananci pranzul 100 ml vin rosu sau 200 ml bere niciodata pe stomacul gol. Daca stie si altcineva ca n-am voie sa beau sa-mi spuna si mie ca am inceput si eu sa dau cateva sute de grame jos de la o zi la alta.Va informez atunci cand zic eu ca am luat-o la vale serios.
Cu drag |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Melcri ,asta cu vinul(care trebuie sa fie sec) sau berea stiu ca se aplica la faza II,adica dupa ce ai slabit .
Eu azi : Md -zacusca cu 3 felii de wasa Cafea P- (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) o salata (voi fi prin oras) C- pepene rosu A ,si muulta apa! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Melcri are dreptate, are voie dupa masa sa bea un paharel de vin rosu sec sau bere. Dar eu zic sa nu exagerezi, o data pe saptamana e suficient.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu stiam ca ai voie jumatate de pahar de vin rosu sec la faza I. Daca esti la faza II sau nu tii prea drastic banuiesc ca este permis.
Ma gandeam doar ca poate vad alte fete care nu prea stiu si apoi cred ca este permisa berea. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Melcri, eu cred ca nu este problema daca bei o bere sau mananci niste ciocolata neagra odata pe saptamana. Dar la tine am vazut ca asa ceva mananci aproape in fiecare zi, de asta incercam sa-ti atrag atentia. Eh, nici eu nu prea-s asa conforma, in ultimele zile ba papanasi, ba ciocolata... Sper sa nu mai fac abateri. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Da, Monti a devenit mai permisiv in ultima carte, deci ai voie un pahar de vin sau bere dupa masa. Dar eu ma abtin de tot pentru ca vreau sa slabesc repede.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Azi: MD: fulgi de cecara cu iaurt 0,1% P: pui la gratar cu rosii, castraveti si maioneza cu usturoi C: asa as manca niste pepene dar in faza 1 nu e permis (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . o sa vad eu ce pap. Am cumparat "Indicele Glicemic", cartea lui Monti, recent aparuta cu revista Felicia. Acolo este specificat "unele glucide cu indice glicemic ridicat pot fi totusi consumate ca si cum ar avea un indice glicemic mic, pentru ca un continut de glucide pure foarte scazut.In aceasta situatie se incadreaza morcovii fierti, pepenii galbeni si pepenii rosii" |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Am cumparat "Indicele Glicemic", cartea lui Monti, recent aparuta cu revista Felicia. Acolo este specificat "unele glucide cu indice glicemic ridicat pot fi totusi consumate ca si cum ar avea un indice glicemic mic, pentru ca un continut de glucide pure foarte scazut.In aceasta situatie se incadreaza morcovii fierti, pepenii galbeni si pepenii rosii" URA pepene galben e super;mananc linistita ca ieri am probat sa vad daca se intampla ceva ;am sa beau mai putina bere va spun si astazi am baut si o sa va povestesc ce mi s-a intam plat maine VA PUP! URA pepene galben e super;mananc linistita ca ieri am probat sa vad daca se intampla ceva ;am sa beau mai putina bere va spun si astazi am baut si o sa va povestesc ce mi s-a intam plat maine VA PUP!Adaug aici raspunsul la o itrebare pusa D-lui Montignac si rspunsul lui: Intrebarea nr. 25:Imi place sa beau vin la masa. In ce masura pot bea vin rosu? R :Vinul (alb si rosu) si sampania nu sunt glucide. De aceea ele nu au index glicemic. Totusi, in cantitate excesiva, vinul, ca toate alcoolurile, antreneaza hipoglicemii care favorizeaza "ciuguleala".De altfel, este recomandat de nu se bea mai mult de un pahar de vin pe zi in faza I, intrucit obiectivul este slabirea. In faza II, vinul (rosu de preferinta) si sampania pot fi baute in limitele unui singur sau 2 pahare la o masa, la sfirsitul acesteia. Berea si cidrul (brut, fara zahar) pot de asemenea sa fie consumate in aceste conditii. |
|
|
![]()
|
|
Mda, eu am ramas in urma cu studiul lui Monti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azi: MD- un mar, p, paine filosofala cu gem, ceai P- un mar, p, cascaval afumat si rosie C- ciorba de fasole verde Poate mai mananc mai pe seara o nectarina ceva. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu azi:
MD: cafea P: ficatei de pasare cu salata de rosii, castraveti, ceapa C: mancare de fasole la cuptor cu costita. Apa: 2l |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:44 PM |
|