![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sunt, Tiana. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Aooleo,pai si nu ziceti la nima??!!!!!
Stai asa, vorbim de cei dulci? Zii acum ,daca ai inceput. This post has been edited by tiana: Aug 4 2009, 08:28 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu vad in carte la cartofi la cuptor IG 95, la cartofi dulci vad 50. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Hotarati-va ,pana nu dau iama in cartofi!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Din carte: "Toate studiile facute timp de vreo douazeci de ani in legatura cu cartoful au demonstrat ca are o mare putere hiperglicemianta. Indicele glicemic ridicat al cartofului face din el una dintre 'glucidele rele'. Caci indicele glicemic al cartofului fiert este 70, adica este echivalent cu cel al zaharului. Dar modul de tratare si de preparare pot sa determine o variatie foarte mare a indicelui glicemic. Este 80 pentru piureul de cartofi si 95 pentru cartofii prajiti sau gratinati. Indicele poate, in schimb, sa fie mentinut la 65 daca se fierbe cartoful in coaja. (...) Hiperinsulinismul pe care il atrage se va traduce printr-o crestere in greutate cu atat mai mare cu cat cantitatile de grasimi consumate la aceeasi masa vor fi mai mari. Stu ca o sa va vina greu sa abandonati cartoful, dar este pretul pe care trebuie sa-l platiti ca sa va atingeti obiectivul."
Si continua tot asa. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Deci eu zic ca nu este conform. In caz ca este totusi mancat, este de preferat sa fie fiert in coaja si sa fie asociat cu legume (care pot scadea IG-ul) si in nici un caz cu grasimi. |
|
|
![]()
|
|
Sar`mana,gata m-am linisit,oricum din aprilie nu am mai consumat !
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Astazi:
MD: un pahar de lapte (300 ml) si o cana de ceai verde P: pui la gratar, salata de rosii, branza alba G: caju C: nu stiu |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si nici crutoanele nu sunt conforme (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
De ce sa nu fie din paine integrala facuta fara ulei, doar faina neagra, drojdie, apa, sare?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ok, atunci merg, dar fara grasimi. Si din ce stiu eu, painea asta se mananca doar la micul dejun (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:59 PM |
|