IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A IV-A, Idei pentru meniuri Montignace. Savuroasa bucatarie Montignaca
SurPrix
post Aug 4 2009, 09:57 PM
Post #351

Dependent

Group: Tratabil
From: Bacău
Member No.: 6,346

Book, respect indicaţiile care le precizează cartea, însă apreciez că de la prima picătură de tuş până la ultima se înşeală.
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 5 2009, 09:43 AM
Post #352

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Azi am acelasi meniu ca ieri. Pentru maine insa am de gand sa fac niste pipotele la tigaie cu sos de rosii si usturoi si cu ardei copt.

Surprix, detaliaza, te rog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cum adica, se inseala?

+Quote Post
Globetrotter
post Aug 5 2009, 09:56 AM
Post #353

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Surprix, nu te obliga nimeni sa urmezi stilul asta de viata. Dar noi il urmam si asta nu este un topic in care sa polemizam pe seama veridicitatii cartilor sau conceptelor. Daca vrei sa deschizi un topic separat putem sa discutam acolo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
anastasia
post Aug 5 2009, 03:19 PM
Post #354

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,912

buna fetele!

este prima data cand postez, cu toate ca citesc mesajele voastre de mult timp. va admir pentru ambitie, curaj si perseverenta. sper sa pot capata si eu cate ceva din toate acestea. dar sa intram in subiect. bineinteles, vreau sa ma alatur voua si poate ma veti ajuta un pic cu experienta voastra. vreau sa slabesc 10 kg. de o luna tin si eu monty dar cu o gramada de abateri, cum ar fi sucurile si inghetata, dar voi incerca sa le reduc cat mai mult mai ales sucul. de obicei intr-o zi normala mananc un gratar de pui sau sunca praga cu legume, telemea oi cu legume, uneori niste fructe si nelipsita inghetata si bineinteles sucul. o sa va spun in fiecare zi meniul meu, dar am si o intrebare pentru cine ma poate ajuta. exista niste siropuri naturale care sunt facute cu zahar invertit, se fac cu apa, aceste se pot consuma la monty?

va multumesc si ma bucur ca existati.

o zi frumoasa in continuare

+Quote Post
Diana.
post Aug 5 2009, 03:33 PM
Post #355

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Orice fel de zahar, invertit sau nu, orice fel de indulcitor este interzis in Monti. Cu desavirsire.
Exista o inghetata conforma- din pacate am uitat cum se numeste marca, poate isi aduc aminte fetele- dar poti sa ti-o prepari si in casa.

Ingrediente:

500 ml de iaurt
200 ml de smantana lichida degresata (din care se face frisca)
4 linguri cu fructoza
esenta de cafea si de vanilie

Se bate frisca din smantana lichida, impreuna cu fructoza. Se amesteca bine iaurtul cu esentele.
Se amesteca usor iaurtul cu frisca si se pune la congelator.

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bine ai venit!

+Quote Post
Globetrotter
post Aug 5 2009, 03:55 PM
Post #356

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Pink, painea facuta doar din faina integrala poate fi consumata doar dimineata din cate stiu eu.
Eu nici nu mai scriu meniul azi pentru ca am mancat o gramada de prostii. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Anastasia, eu zic incet incet sa incerci sa renunti la sucuri si inghetate. Pana reusesti ai putea sa iti mai iei inghetata Diet si sucuri naturale 100% fara zahar. Nu au nici o valoare nutritiva, dar macar nu sunt asa rele.
Succes! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
p.s. Ai citit vreo carte de-a lui Montignac? Zaharul este complet interzis.

+Quote Post
anastasia
post Aug 5 2009, 05:42 PM
Post #357

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,912

va multumesc pentru sfaturi. o sa fac tot posibilul sa renunt la relele astea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

multumesc si pentru reteta de inghetata.

azi:

md: un borcanel de perle de branza cu smantana

p: 2 ardei cu telemea

c: o felie de pepene

si sper sa nu ma scap pe langa, ca deja am baut 2 pahare cu suc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

va pup si va doresc o zi frumoasa

+Quote Post
Diana.
post Aug 5 2009, 05:53 PM
Post #358

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ai fost aproape total pe linga. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Citeste ce maninca fetele (vezi in urma) si inspira-te.

+Quote Post
melcri
post Aug 5 2009, 06:48 PM
Post #359

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

Azi: D omleta cu cascaval afumat
P ciorba de fasole boabe cu costita,ceapaulei;branza telemea cu rosii
G migdale, cioco
C probabil pepene galben sau piersici nectarine
Va pup

+Quote Post
pirigoce
post Aug 5 2009, 09:46 PM
Post #360

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 6,785

QUOTE(Maàt @ Aug 4 2009, 03:26 PM) *
Nu stiu cit de ok sint cerealele integrale. De obicei am si amodon si zahar, deci ies din discutie.

Cerealele integrale le-am luat de la Plafar-ul din complexul Auchan, sunt produse de Solaris plant si contin doar fulgi de secara, de grâu germinat, orz si ovaz.Scrie ca sunt 100% naturale fara alte adaosuri (zahar) si modificari ale cerealelor. Chiar crezi ca nu sunt OK? Nu ma speria... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 07:01 PM