![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Meniul meu de azi :
D: un mar, iaurt 0.1+fulgi de grâu germinat P : carnati cu mustar C:nectarine si mandarine |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Felicitari! Tot inainte! Mii de multumiri! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Merci de incurajari si pentru toate meniurile pe care le postati si care ma inspira ! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pirigoce, mustarul e din cel conform?
Eu azi: MD: eterna combinatie: fulgi de ovaz cu lapte 0.1%, cafea P: paste din grau dur cu ulei si lamaie C: pipotele de pui cu sos de rosii si usturoi. Apa 2 l, ceai de papadie |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ieri:
MD: Lapte, cascaval, castraveti P: nimic C: supa de rosii, tocanita de legume (conforme), fructe multe (caise, 2 nectarine, 1 piersica, 2 mere de-alea mititele de casa) In rest apa. |
|
|
![]()
|
|
Pirigoce, mustarul e din cel conform? Eu azi: MD: eterna combinatie: fulgi de ovaz cu lapte 0.1%, cafea P: paste din grau dur cu ulei si lamaie C: pipotele de pui cu sos de rosii si usturoi. Apa 2 l, ceai de papadie Am stat si am luat toate borcanele cu mustar din hipermarket, pana am gasit unul fara zahar si alte ingrediente care erau scrise pe celelalte borcane. Este Mustar clasic de firma "La familia" sau ceva in genul asta. Oricum nu sunt mare mancatoare de mustar, numai asa de un pic de gust, dar carnati fara paine si nimic altceva parca nu mergea si cu salata nu ma tenta deloc. |
|
|
![]()
|
|
Meniul meu de azi :
D : 2 oua fierte cu rosii P : ficatei de pui cu salata asortata C: inca nu stiu Va doresc o zi superba si racoroasa ca la noi la Mures. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi am mancat:D finn crisp cu gem;fulgi ovaz cu lapte;cafea
G piersici,nectarine P ciorba de fasole cu ceapa;vinete pe ardei capia cu rosii;telemea;cafea f cofeina G migdale C vinete cu rosii;telemea cu rosii. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Astazi:
MD: 250 g iaurt degresat P: un fel de shaorma din oras dar doar: puiul, castravetii murati si varza. Cand i-am zis lu ala ca nu vreau sosuri si nici cartofi era sa scape farfuria din mana. G: niste caju - cam un pumn. C: orez Basmati (cam mult) cu legume si un pahar de 250 g de iaurt degresat |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Imi inchipui, cred ca nu a mai avut asa cereri de shaorma in viata lui!
|
|
|
![]()
|
|
Meniul meu de azi :
D : 1 mar, iaurt 0,1 + fulgi de griu germinat (sunt cam conservatoare, dar la servici nu prea pot sa mananc altceva) P : ciorba de fasole boabe cu costita afumata si ceapa C : probabil fructe: piersici si nectarine Va doresc o zi superba ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:24 AM |
|