![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 31-July 09 From: undeva prin zona Member No.: 6,915 ![]() |
Buna.
Sunt noua pe aici, la fel si in stilul de viata monti, si tare as avea nevoie de putina indrumare pentru ca uneori ma pierd in detalii si nu mai stiu daca am voie/nu am voie anumite alimente si combinatii. Este acesta topicul potrivit unde sa cer unele sfaturi referitoare la meniul zilnic, si unde eventual, sa mi se spuna daca si unde gresesc? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da. Bine ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 31-July 09 From: undeva prin zona Member No.: 6,915 ![]() |
Mersi Pink Lemonade (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Sa incep cu meniul de azi, si sa-mi astept verdictul si trasul de urechi (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mic dejun: tagliatelle integrale petras, fierte al dente cu crema de branza 0.2 % pranz: varza calita (1 lg ulei masline, varza, sare,piper si uitat se ele pe foc (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) ) cu o lingurita smantana 12% grasime si 3 chiftelute conforme monti (amestec carne tocata, ceapa, verdeata, sare, piper, "perpelite" intr-un strop de ulei de masline (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Cina: inca nu stiu daca ma dau la dovcelelul care asteapta sa-l fac pane sau o sa fac niste piept de pui "pane" in functie de ce voi avea mai multe cereri O zi minunata sa aveti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by IOHANA: Aug 7 2009, 02:12 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Astazi : D piersici,cafea,,fulgi ovaz cu iaurt,paine integrala facuta de mine cu gem f zahar
P ciorba de fasole cu ceapa ( ultima portie) ,vinete cu rosii,piept de pui cu mujdei de usturoi cu iaurt G pepene galben ( o jumatate) C tot fructe : piersici, nectarine, fara numar Va pup PS. Pentru Pirigoce: nu tagliatele sunt prea late ,trebuie sa fie extrudate, numai spaghetele si fideaua si fara grasimi chiar daca sunt reci , din frigider.Le poti combina cu sos de rosii,busuioc,putin ulei de masline ,ciuperci ,busuioc.si reci facute cu 5-6 ore mai inainte,din frigider. Mersi Pink Lemonade (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Sa incep cu meniul de azi, si sa-mi astept verdictul si trasul de urechi (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mic dejun: tagliatelle integrale petras, fierte al dente cu crema de branza 0.2 % pranz: varza calita (1 lg ulei masline, varza, sare,piper si uitat se ele pe foc (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) ) cu o lingurita smantana 12% grasime si 3 chiftelute conforme monti (amestec carne tocata, ceapa, verdeata, sare, piper, "perpelite" intr-un strop de ulei de masline (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Cina: inca nu stiu daca ma dau la dovcelelul care asteapta sa-l fac pane sau o sa fac niste piept de pui "pane" in functie de ce voi avea mai multe cereri O zi minunata sa aveti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am uitat sa-ti mai spun pane cu parmezan ras sau cu pesmet din faina integrala, sau cu susan. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Astazi : D piersici,cafea,,fulgi ovaz cu iaurt,paine integrala facuta de mine cu gem f zahar P ciorba de fasole cu ceapa ( ultima portie) ,vinete cu rosii,piept de pui cu mujdei de usturoi cu iaurt G pepene galben ( o jumatate) C tot fructe : piersici, nectarine, fara numar Va pup PS. Pentru IOHANA: nu tagliatele sunt prea late ,trebuie sa fie extrudate, numai spaghetele si fideaua si fara grasimi chiar daca sunt reci , din frigider.Le poti combina cu sos de rosii,busuioc,putin ulei de masline ,ciuperci ,busuioc.si reci facute cu 5-6 ore mai inainte,din frigider. Am uitat sa-ti mai spun pane cu parmezan ras sau cu pesmet din faina integrala, sau cu susan. Revin: m-am adresat lui Pirigoce si am gresit trebuia sa ma adresez lui IOhANA |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
MD: blend dintr-o nectarina, un mar, o caisa cu fulgi de ovaz
P: Piept de pui cu cascaval si iaurt la cuptor C: Nu stiu si nu prea mi-e foame dar as face niste inele de calamar cu mazare congelata fiarta. |
|
|
![]()
|
|
Azi: D pepene galben; paine integrala,gem ,cafea; fulgi de ovaz cu lapte 0,1%
P piept de pui la gratar cu usturoi si iaurt;rosii si cascaval;cafea cu lapte si o patratica de ciocolata 70% G pepene galben C spaghete reci cu sos de rosii,un pic de ulei de masline,ciuperci,busuioc;arahide |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Meniul de astăzi:
D: două grapefruit P: ratatouille C: salată de crudităţi |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Meniul meu de azi :
D: omleta din 2 oua cu ceapa,ardei, ciuperci, sunca de pipt de curcan si mozzarela, cu salata de rosii G : cateva boabe de arahide P : ciorba de fasole boabe C: nectarine si mandarine |
|
|
![]()
|
|
Astazi:
MD: Fructe piure cu fulgi de ovaz P: Calamar a la Provance C: Pastrav la gratar cu lamaie G: cam mult Caju si fistic la film. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 10:43 AM |
|