IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A IV-A, Idei pentru meniuri Montignace. Savuroasa bucatarie Montignaca
IOHANA
post Aug 7 2009, 12:54 PM
Post #371

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: undeva prin zona
Member No.: 6,915

Buna.
Sunt noua pe aici, la fel si in stilul de viata monti, si tare as avea nevoie de putina indrumare pentru ca uneori ma pierd in detalii si nu mai stiu daca am voie/nu am voie anumite alimente si combinatii. Este acesta topicul potrivit unde sa cer unele sfaturi referitoare la meniul zilnic, si unde eventual, sa mi se spuna daca si unde gresesc?
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Aug 7 2009, 01:03 PM
Post #372

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Da. Bine ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

+Quote Post
IOHANA
post Aug 7 2009, 01:57 PM
Post #373

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: undeva prin zona
Member No.: 6,915

Mersi Pink Lemonade (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Sa incep cu meniul de azi, si sa-mi astept verdictul si trasul de urechi (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

mic dejun: tagliatelle integrale petras, fierte al dente cu crema de branza 0.2 %

pranz: varza calita (1 lg ulei masline, varza, sare,piper si uitat se ele pe foc (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) ) cu o lingurita smantana 12% grasime si 3 chiftelute conforme monti (amestec carne tocata, ceapa, verdeata, sare, piper, "perpelite" intr-un strop de ulei de masline (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Cina: inca nu stiu daca ma dau la dovcelelul care asteapta sa-l fac pane sau o sa fac niste piept de pui "pane" in functie de ce voi avea mai multe cereri

O zi minunata sa aveti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by IOHANA: Aug 7 2009, 02:12 PM

+Quote Post
melcri
post Aug 7 2009, 04:14 PM
Post #374

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

Astazi : D piersici,cafea,,fulgi ovaz cu iaurt,paine integrala facuta de mine cu gem f zahar
P ciorba de fasole cu ceapa ( ultima portie) ,vinete cu rosii,piept de pui cu mujdei de usturoi cu iaurt
G pepene galben ( o jumatate)
C tot fructe : piersici, nectarine, fara numar
Va pup
PS. Pentru Pirigoce: nu tagliatele sunt prea late ,trebuie sa fie extrudate, numai spaghetele si fideaua si fara grasimi chiar daca sunt reci , din frigider.Le poti combina cu sos de rosii,busuioc,putin ulei de masline ,ciuperci ,busuioc.si reci facute cu 5-6 ore mai inainte,din frigider.

QUOTE(IOHANA @ Aug 7 2009, 08:57 PM) *
Mersi Pink Lemonade (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Sa incep cu meniul de azi, si sa-mi astept verdictul si trasul de urechi (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

mic dejun: tagliatelle integrale petras, fierte al dente cu crema de branza 0.2 %

pranz: varza calita (1 lg ulei masline, varza, sare,piper si uitat se ele pe foc (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) ) cu o lingurita smantana 12% grasime si 3 chiftelute conforme monti (amestec carne tocata, ceapa, verdeata, sare, piper, "perpelite" intr-un strop de ulei de masline (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Cina: inca nu stiu daca ma dau la dovcelelul care asteapta sa-l fac pane sau o sa fac niste piept de pui "pane" in functie de ce voi avea mai multe cereri

O zi minunata sa aveti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Am uitat sa-ti mai spun pane cu parmezan ras sau cu pesmet din faina integrala, sau cu susan.

+Quote Post
melcri
post Aug 7 2009, 07:45 PM
Post #375

Incurabil

QUOTE(melcri @ Aug 7 2009, 11:14 PM) *
Astazi : D piersici,cafea,,fulgi ovaz cu iaurt,paine integrala facuta de mine cu gem f zahar
P ciorba de fasole cu ceapa ( ultima portie) ,vinete cu rosii,piept de pui cu mujdei de usturoi cu iaurt
G pepene galben ( o jumatate)
C tot fructe : piersici, nectarine, fara numar
Va pup
PS. Pentru IOHANA: nu tagliatele sunt prea late ,trebuie sa fie extrudate, numai spaghetele si fideaua si fara grasimi chiar daca sunt reci , din frigider.Le poti combina cu sos de rosii,busuioc,putin ulei de masline ,ciuperci ,busuioc.si reci facute cu 5-6 ore mai inainte,din frigider.

Am uitat sa-ti mai spun pane cu parmezan ras sau cu pesmet din faina integrala, sau cu susan.

Revin: m-am adresat lui Pirigoce si am gresit trebuia sa ma adresez lui IOhANA

+Quote Post
Bia
post Aug 7 2009, 09:51 PM
Post #376

make-up artist

MD: blend dintr-o nectarina, un mar, o caisa cu fulgi de ovaz
P: Piept de pui cu cascaval si iaurt la cuptor
C: Nu stiu si nu prea mi-e foame dar as face niste inele de calamar cu mazare congelata fiarta.

+Quote Post
melcri
post Aug 8 2009, 08:30 PM
Post #377

Incurabil

Azi: D pepene galben; paine integrala,gem ,cafea; fulgi de ovaz cu lapte 0,1%
P piept de pui la gratar cu usturoi si iaurt;rosii si cascaval;cafea cu lapte si o patratica de ciocolata 70%
G pepene galben
C spaghete reci cu sos de rosii,un pic de ulei de masline,ciuperci,busuioc;arahide

+Quote Post
SurPrix
post Aug 8 2009, 08:50 PM
Post #378

Dependent

Group: Tratabil
From: Bacău
Member No.: 6,346

Meniul de astăzi:

D: două grapefruit
P: ratatouille
C: salată de crudităţi

+Quote Post
pirigoce
post Aug 8 2009, 10:38 PM
Post #379

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 6,785

Meniul meu de azi :
D: omleta din 2 oua cu ceapa,ardei, ciuperci, sunca de pipt de curcan si mozzarela, cu salata de rosii
G : cateva boabe de arahide
P : ciorba de fasole boabe
C: nectarine si mandarine

+Quote Post
Bia
post Aug 8 2009, 10:47 PM
Post #380

make-up artist

Astazi:
MD: Fructe piure cu fulgi de ovaz
P: Calamar a la Provance
C: Pastrav la gratar cu lamaie
G: cam mult Caju si fistic la film. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 10:43 AM