![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi: D paine integrala facuta de mine cu gem fecut de mine f zahar,fulgi ovaz cu lapte
P ciuperci cu maioneza ,iaurt usturoi,peste pangasius cu condimente ,sos mustar cafea cu lapte si o buc de cioco G probabil pepene galben C spaghete cu gem |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
MD: Piure de fructe cu fulgi de ovaz
P: Pui cu parmezan a la Monti cu cascaval, branza alba, rosii si ciuperci crude C: Pastrav la gratar cu brocoli, lamai, smantana de 12% si desert inghetata de casa cu 35% grasime si ciocolata Anidor (4 cuburi) Ah, azi dimineata aveam 56,4 kg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Felicitari ! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi D paine cu gem;lapte ,germeni de grau,fulgi de ovaz;cafea cu lapte
P peste gratar cu sos de mustar;ciuperci cu maioneza,usturoi,iaurt;bere;cafea,lapte,cioco,o patratica G arahide,cioco C spaghete,sos de rosii,ciuperci piersici,nectarine |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
MD: Sendvis Monti cu somon afumat, rosii si castraveti
P: cativa creveti prajiti, branza, ardei gras C: 2 prune uriase, lapte degresat, ciocolata ANidor 70% cu esenta de portocala |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Meniul meu de ieri :
D: mar + un sadwich din piept de curcan, mozarella si o rosie P : salata asortata (rosii, castraveti, ardei, ceapa, salata verde creata) cu ton C: nectarine Meniul meu de azi : D : nectarine + iaurt o,1+germeni de grau P : ciorba de fasole boabe + ceapa C : inca nu stiu Va doresc o zi superba |
|
|
![]()
|
|
Azi am in meniu:
D piersica,o jumatate,cafea,pauza,paine integrala cu gem prune fara zahar ,facute de mine P Continui:P salata de vinete cu ardei copti;ghiveci de legume(varza,ceapa,ardei,telina,dovlecel,o vanata cu condimente ),putin ulei de floarea soarelui; cas afumat cu 2 ochiuri in tigaie de teflon, un pahar de vin din acela sicilian , reclamat de dr vise, cred,;( e exceptional si nu beau orice); branza de vaci 0%; urmeza o cafea cu lapte G probabil fructe C spaghete,cu sos rosii,ciuperci ,ca nu le-am mancat ieri. Va pup |
|
|
![]()
|
|
Meniul meu de azi :
D: un mar + iaurt 0,1 cu fulgi de ovaz P : merlucius la gratar cu lamaie + salata C : rosii umplute cu salata de vinete Va doresc o zi superba. |
|
|
![]()
|
|
Azi, D o nectarina , cafea,pauza,fulgi de ovaz cu lapte,germeni de grau,paine cu gem
G salata de rosii cu castraveti,branza de vaci 0,2% cu putina sare,migdale,cioco ,4 patratele P(pe la ora 16) ghiveci de legume cu cas afumat si 2 ochiuri salata de vinete cu ardei copti,cafea cu lapte C fructe |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
MD: lapte 0.1+fulgi de ovaz
D: ceafa de porc la gratar cu salata de rosii, castraveti si ceapa C: nu stiu, ma mai gandesc...poate niste nectarine sau penene galben. Apa: 2 l |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:06 AM |
|