![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Gata fetelor, intru si eu in club, ma pun pe treaba foarte serios. Plec de la 51 kg, si vreau sa ajung la greutatea mea ideala 45.
Azi am in meniu: MD: lapte 0.1 cu wasa 16% fibre (e maximul de fibre pe care l-am gasit) D: piept de pui la gratar cu salata de rosii, castraveti si ceapa. C: pastrav pe pat de legume, la cuptor. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Meniul meu de azi :
D: 2 mere, iaurt 0,1+fulgi ovaz P: piept de pui la gratar cu salata asortata(rosii, ardei, castraveti, ceapa) C: fructe : piersici si nectarine Va doresc o zi superba ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Meniul meu de azi: D 2 felii de pepene rosu,cafea,pauza,2 fellii de paine Pumpernickel,germene cu gem fara zahar,fulgi de ovaz ,germeni de grau cu lapte
P varza calita cu 3 mici,2 felii de sunca uc rosie,branza telemea cu rosii,un pahar de vin;un ceai verde cu iasomie(super aroma!),cfea cu lapte si un patratel de cioco C(probabil): fructe(pere,mere,prune) Va pup |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
MD: un pic de iaurt, omleta, kaizer. branza, rosii
C: pepene rosu |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu azi:
MD: wasa cu lapte, cafea D: ciorba de legume, fasole cu carnati C: sa vedem ce are mama prin frigider (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Maat,nu stiu sa utilizez siteul ca am vrut sa va vad pozele dar albumul nu contine nici o poza;gresesc cumva? spune-mi cum sa fac?
|
|
|
![]()
|
|
Am incercat sa vad pozele voastre, dar nu am gasit procredura; spune-mi te rog cum sa utilizez site-ul respectiv csa sunt o novice in ale calculatorului.
|
|
|
![]()
|
|
Melcri, despre ce site vorbesti? Despre grupul cu poze Montignac?
Eu azi: MD: cafea cu lapte 0.1 D: tocanita de rosii cu pui, branza de oaie. C: sa vad, probabil o salata ceva. Daca mi se va face foame, ca gustare mi-am pregatit cateva alune. Am in plan 2 l de apa. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Bine v-am regasit.
Am lipsit cateva zile de pe forum. Meniul meu de azi : D: 3 prune maaari, iaurt 0,1+fulgi de avaz P: chiftea la cuptor (conforma) + salata de rosii C: pepene rosu (probabil) Va doresc o zi superba! Reteta pentru chiftea la cuptor (daca intereseaza pe cineva) : 1/2 kg.carne tocata 2 oua crude 5 catei de usturoi paine integrala (conforma) 2-3 felii 5 oua fierte tari. sare, piper. Se amesteca compozitia ca si pentru chiftele obisnuite. Se pune 1/3 din compozitie intr-un vas de hiena rotund, se aseaza cele 5 oua curatate sub forma de petale . Se pune deasupra restul de 2/3 compozitie amestec carne tocata si se formeaza ca un tortulet, acoperind bine ouale. Punem deasupra un pic de ulei de masline si se da la cuptor cam 30 minute la foc moderat. Poate va fac si o poza sa vedeti ce apetisant arata cand se taie si se vad rondelele de oua. E foarte bun cu sos dulce-acrisor de rosii (ulei masline, faina integrala, boia dulce, 1 lingurita de fructoza, suc de rosii) Pofta buna. |
|
|
![]()
|
|
Melcri, despre ce site vorbesti? Despre grupul cu poze Montignac? Eu azi: MD: cafea cu lapte 0.1 D: tocanita de rosii cu pui, branza de oaie. C: sa vad, probabil o salata ceva. Daca mi se va face foame, ca gustare mi-am pregatit cateva alune. Am in plan 2 l de apa. Da ,cel cu pozele gagicilor,sau nu stiu eu sa butonez.Stii tu? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 10:30 PM |
|