![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
http://groups.yahoo.com/group/grupul_Montignac_elady/
La linkul de mai sus, te loghezi pe yahoo cu id-ul tau si cu parola. Si ceri "join" O sa primesti accept, apoi poti pune poze. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Meniul de ieri:
D dulgi de ovaz,lapte,cafea cu lapte P ciorba de legume,mancare de fasole verde f buna cu 2 ochiuri si piept de pui la gratar(am avut f putin,vreo70 gr de carne),salata de rosii,ardei,castraveti cu 2 linguri de branza de vaci 0,2%;cafea cu lapte o,1% si cioco C migdale Azi dimineata iar am avut f multe gr in minus de aceea nici nu mai spun ca poate a fost doar de la cei 500 gr ceai verde cu iasomie(vi-l recomand;e exceptional,daca este chinezesc sau de dincolo pentru ca are aroma iasomiei);dupa o masa copioasa beti 2 cescute de acest ceai si toate grasimile le dizolva si va simtiti extraordinar.Deci mai astept 0 zi sa vad ce zice cantarul si sa va spun care e bilantul dupa o luna jumatate. http://groups.yahoo.com/group/grupul_Montignac_elady/ La linkul de mai sus, te loghezi pe yahoo cu id-ul tau si cu parola. Si ceri "join" O sa primesti accept, apoi poti pune poze. Multumesc sper sa reusesc |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai multe detalii despre Grupul Monti al utilizatoarelor eLady
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Meniul meu de azi :
D: 2 mere, iaurt 0,1+fulgi de ovaz P : piept de pui la gratar + salata de castraveti C :pepene rosu ( daca tot e sezon de pepeni sa profitam, ca doar Monti in cartea "Indicele glicemic" ne da unda verde la pepene verde, pepene galben si morcovi fierti) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu azi:
MD: wasa cu dulceata si lapte, cafea D: ciorba de rosii, varza cu pulpa de porc C: pastrav la cuptor cu legume |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Szi, e pe undeva reteta de pastrav la cuptor cu legume? Ca te-am vazut ca o reproduci cam de doua ori pe luna si as fi vrut sa incerc si eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nu am pus-o, pentru ca o fac dupa cum ma taie capul. Dar iese o bunatate. O pun acum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Peste cu legume la cuptor |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Promiteam un bilant:3kg jumatate intr-o luna si jumatate;a iesit soarele si pe strada mea,se vede ca functioneaza ;am avut mari indoieli ,dar mi s-au spulberat.Vreau sa continui,sunt inca foarte departe;va doresc succes.
|
|
|
![]()
|
|
Neata. Bravo, Melcri, la mai multe! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu azi: MD: cafea D: peste (mai am de aseara) C: salata cu branza |
|
|
![]()
|
|
[quote name='Szimcsi' date='Aug 26 2009, 03:30 PM' post='249517']
Neata. Bravo, Melcri, la mai multe! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Merci;am mancat astazi foarte mult si cu o pofta de zile mari.O sa vad maine cate prostii am facut si atunci o sa spun si ce meniu am avut ca poate maine il repet asa de molt mi-a placut Noapte buna! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:24 PM |
|