![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Meniul meu de azi : D : iaurt 0,1+fulgi de germeni de grau P : carnati cu mustar C : nectarine Va doresc o seara frumoasa Arati super.Cand ai inceput faza II? are eficienta?Multumesc de poze,mai imi trece si mie frustrarea ca tare incet merge la mine cu slabirea si oricum eu la aceeasi inaltime cu a ta,daca nu cu 1 cm mai putin am cu 10 kg in plus;mi-ar placea daca numai pe astea le-as mai da jos;poate cand ma voi apuca si eu de munca sa mai cheltuiesc si niste energie pe ceva.Sincera sa fiu nu am crezut in rezultatele acestei diete,dar acum,ca mi s-au aratat niste semne si mie si ca am vazut cateva poze revelatoare ma mobilizeaza. In cealalta ordine de idei am facut ceva tare prost ieri .Stii ceva despre struguri ,eu i-am gasit la ig 35,dar dupa ce am mancat ieri crecd ca au o probleme sau totusi e meniul meu de ieri de vina.Oricum vad ca mananci f pitin;eu nu ma satur doar cu ce-ai spus tu.Ieri am lasat si masina deoparte si am mers pe jos 10-12 km si am ramas mirata la cantar azi dimineata(cu 200 gr in plus). Salut |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Arati super.Cand ai inceput faza II? are eficienta?Multumesc de poze,mai imi trece si mie frustrarea ca tare incet merge la mine cu slabirea si oricum eu la aceeasi inaltime cu a ta,daca nu cu 1 cm mai putin am cu 10 kg in plus;mi-ar placea daca numai pe astea le-as mai da jos;poate cand ma voi apuca si eu de munca sa mai cheltuiesc si niste energie pe ceva.Sincera sa fiu nu am crezut in rezultatele acestei diete,dar acum,ca mi s-au aratat niste semne si mie si ca am vazut cateva poze revelatoare ma mobilizeaza. In cealalta ordine de idei am facut ceva tare prost ieri .Stii ceva despre struguri ,eu i-am gasit la ig 35,dar dupa ce am mancat ieri crecd ca au o probleme sau totusi e meniul meu de ieri de vina.Oricum vad ca mananci f pitin;eu nu ma satur doar cu ce-ai spus tu.Ieri am lasat si masina deoparte si am mers pe jos 10-12 km si am ramas mirata la cantar azi dimineata(cu 200 gr in plus). Salut Miscarea combinata cu regimul ajuta foarte mult.Eu ma plimb in fiecare seara cu catelul meu cel putin o ora.In general cam o ora si jumatate, 2 ore. Ma si relaxeaza si ma juta sa ies din stresul zilnic. In ceea ce priveste mancarea, nu am fost niciodata o gurmanda, de aceea m-am si mirat cand am inceput sa adun kg.Inainte de Monti ma simteam intotdeauna cu stomacul plin, balonata.De cand am inceput regimul , mi-a scazut f.mult stomacul si imi simt organele digestive mai usurate, nu gasesc alt cuvant, ca si cum ar fi fost pana acum suprasolicitate, imbacsite cumva.Continua si ai sa vezi ca ai sa scazi in cm. chiar daca cantarul va stagna. Inca nu am inceput faza a II-a,am citit ca e bine sa tii faza i cam 3 luni, iar eu in 4 sept. voi avea doar 2 luni decand am inceput. Meniul meu de azi : D: 2 nectarine, iaurt 0,1+fulgi de germeni de grâu, G; un cubulet de ciocolata 85% cacao (eram tare obosita si fara vlaga si am avut o zi f.stresanta la servici) P: o felie de pepene rosu (nu imi era foame deloc si era si foarte cald) C:un "sandwich" din 2 felii de sunca de curcan si 2 felii de branza feliata Va doresc o seara superba si un weekend relaxant ! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Hello fetele! Am aparut si eu sa postez meniul meu pentru ieri. Vad ca suntem destul de putine pe-aici. Hmmm....cred ca lumea e plecata in vacanta.
D: branza cu smantana P: salam conform cu cascaval si legume: rosii, gogosari, ardei iute si muuuuuullllta salata chinezeasca(ajunsesem sa o rod ca iepurasii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) G: struguri C: mi-am facut clatite din faina de naut si am mancat cu sunca si cascaval si clatite cu dulceata de mure facuta cu fructoza O sambata cat mai frumoasa va doresc! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Scaii, o sa ma reapuc si eu cit de curind si o sa va stresez cu postatul... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi am facut-o de oaie;am pus cred totul la loc.Am fost la un picnic si m-am lasat dusa de val;am gustat ce nu am mancat demult si in cantitati mari;va spun eu maine ce-am patit dupa cantar,dar gata maine ceaiuri toata ziua.
Va pup. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Buna seara Doamnelor,
Meniul meu de azi : D: 2 nectarine P: pulpe dezosate la gratar cu sala ta de rosii G:o felie de pepene galben si unul rosu C: struguri |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! O zi mohorata azi prin oras, parca nici chef de munca nu am.
Meniul meu pe sambata a fost: D: (m-am trezit tarziu ) fructe P: snitel facut dat prin ou si cascaval cu broccoli si conopida fiarta si putina maioneza peste si castraveti murati G: smochine uscate C: salata de rosii cu castraveti, ardei, branza si hering afumat Ieri am mancat asa: D: (din nou m-am trezit tarziu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) fructe P: gratar si carnati pe gratar cu mujdei de usturoi si castraveti murati G: caise uscate C: salata bulgareasca ( am fost la o terasa de bikeri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) unde s-a mancat foarte bine) Voi ce mai ziceti fetelor? Vad ca ieri n-a aparut nimeni pe forum... V-am pupat! |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata Doamnelor,
Meniul meu de azi : D: 2 nectarine, 0,1 iaurt+fulgi de ovaz P: piept de pui la gratar cu usturoi+salata de rosii C: fructe (probabil struguri, sau pepene rosu) Va doresc o zi superba si o saptamana usoara. Si sa imi tineti pumnii sa pot si eu merge in sfarsit in concediu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dragelor, am reparat ceva sunt ca si acum o saptamana;inca mai trebuie sa repar ce -am stricat sambata la picnic;a fost o proba pentru mine,daca am mai si invatat din aceasta incercare ar fi bine .Meniul de ieri:D 2 prune,cafea cu lapte,pauza,fulgi de ovaz,drojdie uscata si lapte;vasa cu branza dietetica 2%.
Pciorba de legume cu putina smantana,varza cu rosii inabusita cu putin ulei si un ou ochi,un pahar de vin,cafea cu lapte G migdale cioco(3 patratele) C fructe(struguri,prune,mere) Astazi,la fel numai ca in loc de ou am pulpe de pui la gratar Va pup |
|
|
![]()
|
|
Buna fetelor! Meniul meu pe ieri a fost:
D: iaurt cu fulgi de ovaz P: snitele ramase de duminica cu rosie G: prune C: gratar de piept de pui cu salata de ardei copti(asta a fost in oras) si am mai mancat niste smochine uscate cand am ajuns acasa, ca-mi chioraiau matele Stie careva ce indice glicemic are papaya deshidratata? Ca au cumparat ai mei si nu stiu daca pot sa mananc si eu sau nu. V-am pupat! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:48 PM |
|