![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Pot sa va spun ca am baut cafea cu cof ca nu aveam in casa din cealalta (numai 2 zile) si cred ca am avut de suferit cu slabitul,dar acum mi-am luat iar fara cofeina si imediat s-a vazut;nu stiu ce gustare sa iau pe la ora 12 ca nu pot sa mananc pranzul decat pe la ora 15-16;ce mancati voi si care nu a daunat regimului?
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Pe mine alunele nu m-au afectat cu nimic si imi plac tare mult. Mai poti incerca caise uscate sau niste fructe. Ma gandeam ca atunci cand o sa dispara fructele o sa incerc ca gustare niste morcovi cruzi, iaurt. Nu stiu daca e corect ce ti-am propus eu, sper sa fie bine.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Merci; o sa incerc pe rand sa vad ce efect au.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Pepenele rosu are un IG de 75 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Esti sigura ca e ok? Da, in ultima carte a lui Monti "Indicele glicemic" (sau eu cal putin pe asta am cumparat-o ) zice ca :"unele glucide cu IG ridicat pot fi, totusi, consumate ca si cum ar avea indice glicemic mic, pentru ca au un continut de glucide pure foarte scazut.In aceasta situatie se incadreaza morcovii fierti, pepenii galbeni si pepenii rosii". Am citat de pe pagina 87 din carte. Meniul meu de azi : D: nimic, ca nu am avut timp P: ficatei de pui cu salata de rosii G: o felie de pepene rosu C: o para si un ciorchine de strugure |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Meniul pe ieri a fost:
D: omleta cu sunca si cascaval si castraveti murati P: rosii cu gogosari, branza si carnati G: prune si struguri C: spanac cu oua ochiuri O zi cat mai buna va doresc! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Strugurii nu-s acceptati in faza 1, din cate stiam eu, mai bine mancati o felie, doua de pepene.
|
|
|
![]()
|
|
M-ai inebunit cu castravetii aia murati mi s-a facut o pofta nebuna;eu sunt o gurmanda;strugurii sunt buni au ig=35 deci sunt de faza I.
Am dat 100gr de ieri.URA!!!Am stagnat iar,la mine merge incet,sunt si sedentara in vacanta asta. Azi: D o para ,cafea,fulgi ovaz,lapte,germeni de grau G:alune,cioco P salata de rosii,castraveti,ardei,ceapa cu branza de vaci0,2%,spanac fiert cu lapte si putin ulei masline,cas afumat cu 2 ochiuri,un pahar de vin rosu,cafea,lapte,cioco o patratica C probabil, fructe:pere,struguri,prune(daca nu fac acum niste fidea grau dur si o bag la frigider, cu branza de vaci 0,2%,putina) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai, sincer, mie mi se pare cam ciudat. Mincati salamuri, chestii combinate, prajelile chiar cu faina integrala si chestii glucido-lipidice care sint de evitat... Mai ales in faza I. Fructele se maninca dupa sau cel putin o ora inainte de mese lipidice, nu le amestectati. Germenii de griu erau si astia de evitat... Sa nu va mirati prea tare ca nu slabiti.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Meniul meu de azi :
D: iaurt 0,1 + fulgi de ovaz P : rulada de chiftea cu oua la cuptor + salata de rosii C: o felie de pepene rosu Va doresc o seara frumoasa si linistita. |
|
|
![]()
|
|
Citez din ultima editie Mananc,slabesc si ma mentin,primita in iulie 2009,la capitolul despre vitamine,oligoelemente si saruri minerale cu care se incheie capitolul: "S-ar putea pune 1 lingurita de drojdie de bere uscata sau de germeni de grau,alternativ,o data la doua zile,in produsul lactat de la micul dejun "(pag.146 din 249).
Nu stiu cine a scris despre salamul de la Spak,dar are in el niste chestii care nu cred ca sunt conforme;ia cititi! Ingrediente:Carne porc,carne vita,slanina,proteina de soia,sare,condimente,zaharuri(maltodextrine,lactoza),corector de aciditate,(glucono-delta lactona),stabilizatori(di si trifosfati),potentiator de aroma,conservant(nitrit de nustiuce) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:29 PM |
|