![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Carmen, am citit in graba ca te intalnesti cu Mr. and Ms. Kalua si vai ce mai ma bucuram pentru tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ce face somnu' asta din om...v-am pupat. Noapte buna!
Dar de la Romania, ne poti spune ce frisca foloseai? Asa ca sa stie si fata. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata, mi-am dus copiii la tren si acum imi fac curaj cu o cafeluta sa intru sub dus.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Kalua, dar unde au plecat?
Si de ce te-au pedepsit si tu stai acasa? Fetelor, am pus poze la bar, ca sa nu iau bataie. Pup. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
In RO nu foloseam frisca pentru sufletul meu, din cauza ca toate alea contineau zahar. Fetelor, sunt tare necajita. In dimineata asta cantarul arata 76kg. Imi vine sa ma impusc! Nu stiu ce naiba sa mai fac! Am plecat cu 72kg din tara si cresc constant, mai ales dupa cate o escapada in strainataturi. Nu-mi pot permite nici o destrabalare ca, gata, hop kg pe mine. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si cand ma gandesc ca merg la Paris si planuiam sa fac oarece "degustari"... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Gata! Nu mai mananc nici cirese. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) De fapt, scazuse ceva si, dupa o cura zdravana de cirese, m-am mai gogonatit o militzara. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Neata gagici! Eu azi sunt mai usoara cu cateva eprubete de sange (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
lotte, frisca mea geniala a fost cumparata din Plus. Scrie pe ea "frisca lichida pasteurizata" cu 30% grasime si se numeste ALPA. Daca n-o bateam eu mai mult decat a fost cazul, era ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Alexty, eu te intrebasem daca atarna la cantar tortuletul.
Si eu as face tortul fara frisca, nu-mi place frisca Eu mi-am luat visine, dar ceva nu e in regula cu ele, par cirese camuflate. Vroiam sa va spun ca am analizat femeile de pe munte. Unele urca pe munte in fiecare weekend, si sunt voinice, iar celulita exista si ea. M-am uitat sa vad ce mananca, multe fructe si legume, dar nu au renuntat la paine, unele au scos carnea de tot, insa compenseaza cu branza multisoara si eu zic ca de aia nu slabesc. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fructele multe numai la slabit nu-s bune, contin o gramada de fructoza. Montignac chiar si spune ca daca n-ar fi sanatoase, el nu le-ar accepta in cadrul dietei sale. S-apoi pe doamnele alea nu le-ajuta cu nimic mancatul fara carne daca baga cartofi cu branza in ele.
Eu am avut o colega vegetariana care nu folosea deloc faina alba, erau si ea, si barbat-sau, doi gogonei, manca-i-ar mama. Eu cunosc si antrenoare de fitness cu sunci sanatoase pe ele, cand le vezi prima data zici ca-s niste casnice (a nu se intelege ca am ceva impotriva doamnelor care stau acasa, dar stiti voi cliseul) pe care le-a trimis barbatul sa faca oleaca de sport, si cand se protapesc in fata spectatorilor si-ncep sa-i dea si nu se mai opresc... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Doftoreaso, imi pare rau, nah, asa-i corpul tau, stocheaza tot ce prinde. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Superbe pozele, lotte! Cel putin aia rododendronoasa e de facut afis! Eu n-am plecat cu ei ca nu pot sa-mi iau concediu acum. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Am o problema ,help, pot sa folosesc faina de mazare la un sufleu in loc de faina integrala,ca numai de asta am gasit?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
lotte, scuza-ma, m-am zapacit (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Pentru Roxana era raspunsul cu frisca de la Plus (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu, de cand am inceput dieta (o luna fix), am mancat zilnic cel putin 2-3 fructe si am slabit. Am baut si lapte, cu toate ca el zice ca laptele ingreuneaza procesul... Banuiesc ca depinde de fiecare organism in parte. Eu eram genul care dupa 3-4 zile de alimentatie tipic romaneasca (de Paste, Craciun) aveam deja 2 kg in plus si suncile isi reluau locul binemeritat. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Asa spune, ca laptele incetineste procesul de slabire?
Ieri dimineata am mancat o strachina plina ochi de lapte cu fulgi ovaz si am bolit toata ziua, ma simteam ca un balon cu heliu. Oare de la laptele ala mi se trage?...si de la cirese? OK. De maine dam restart dieta. ...si cred ca azi mai citesc o data cartea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 08:55 AM |
|