![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nu cred ca inteleg, Melcri (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Nu cred ca inteleg, Melcri (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am vazut poza cu tine mireasa;a fost asa demult? sau am gresit destinatarul? Aoleu am gresit tu esti nasa ;scuza-ma ca te-am confundat nu am marit poza si am trecut fugitiv peste albume;am crezut ca tu esti in rolul principal;abia acum am vazut ca am gresit intr-adevar destinatarul,dar se vede o mare diferenta dupa Monti;scuza-ma inca o data ca n-am fost atenta. Te pup |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Meniul de ieri:D o para,cafea,fulgi ovaz cu lapte
P supa de legume cu putina smantana usoara,piept de pui la gratar cu mujdei de usturoi,salata de rosii,castraveti,ardei si ceapa,cafea cioco si migdale C fructe:o para,prune Astazi:la fel ca ieri,dar carne am mancat frigarui din pulpa de pui si la sfarsit si cascaval si un pahaer de vin rosu |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Meniul meu de azi :
D: 2 nectarine si 2 piersici P: peste la cuptor cu ciuperci si legume C: 2 nectarine si o para |
|
|
![]()
|
|
Azi: D o para,cafea,vasa cu gem fara zahar de corcoduse foarte acru
P somon la gratar cu ghimbir,salata de rosii,ardei,castraveti,mancare de mazare proaspata,un pahar de bere ,cafea cu lapte si cioco 3 patratele,migdale si m-am saturat C fructe:2 mere,o para probabil |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Buna seara Doamnelor!
Meniul meu de azi. D: crackers cu gem de fructe de padure P: peste la cuptor cu legume C: o felie de pepene rosu |
|
|
![]()
|
|
Azi: D o para,cafea,vasa cu magiun fara zahar,fulgi ovaz cu lapte
P ciorba de vacuta,mazare proaspata cu piept de pui la gratar,salata de rosii,castarveti,ardei ,ceapa,un pahar de bere,cafea cu lapte,cioco(3 patratele) C probabil fructe(pepene galben) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Azi:
MD: 2 oua, branza dde capra si oaie, gogosar, rosie, ceai verde 2 cani P: ciorba de curcan C: paste din grau dur al dente cu sos de rosii fara ulei. |
|
|
![]()
|
|
Am ramas datoare cu meniul meu de ieri:
D : 2 piersici, 2 nectarien P: spaghete al dente cu sos de ciuperci si rosii, mozarella C: o felie de pepene rosu Meniul meu de azi : D: fulgi de ovaz + iaurt 0.1 P : supa de chimion C: nu stiu, cred ca fructe Doamnelor, va doresc o zi superba! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Nu sunt sigura ca am dreptate, dar mozarella are grasimi si nu este bine sa asociezi pastele (care presupun ca sunt integrale) cu grasimi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si ca o mica observatie, meniurile tale par a cuprinde putin cam multe fructe si cam putine legume. Si pari a manca destul de putin, te saturi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:11 PM |
|