![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Da si eu stiu ca spaghete doar cu sos rosii,ciuperci,busuioc si de asemeni si cu alte legume nu cu grasimi,cum e mozarella.
Meniul de azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pepene galben,cafea , fulgi ovaz cu lapte ,vasa cu magiun fara zahar G migdale,cioco(3 patratele) P ciorba de vacuta, piept de pui la gratar,sos de praz curosii,ardei,salata de rosii,castraveti,ardei ceapa,un pahar de vin,cafea ,cioco,o patratica C mere,caise deshidratate |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Aoleu,am mancat prea mult!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Melcri, nu ai mancat prea mult. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ai mancat tocmai bine si sanatos. In meniul tau sunt totusi prea multe... chestii de rontait. Daca poti ar fi bine sa incerci sa reduci ciocolata, migdalele, caisele deshidratate...
Nu-ti mai fa atatea griji pentru cantitate. O sa vezi ca daca mananci corect, poti sa bagi in tine cat vrei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by bookaholic: Sep 14 2009, 04:18 PM |
|
|
![]()
|
|
Am intarziat cu masa si am luat gustarea aia pe care n-as fi luat-o daca as fi mancat la timp dar mi-am asteptat jumatatea la masa.N-o sa se mai intample.
Mi-am facut ceai de iasomie si sper sa nu -mi afectez rezultatul de maine dimineata. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Nu sunt sigura ca am dreptate, dar mozarella are grasimi si nu este bine sa asociezi pastele (care presupun ca sunt integrale) cu grasimi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si ca o mica observatie, meniurile tale par a cuprinde putin cam multe fructe si cam putine legume. Si pari a manca destul de putin, te saturi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Poate ca pastele cu mozarella nu merg, dar am pus putin si mi-a si fost pofta.Am calcat pe bec, recunosc. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De saturat ma satur, precis. Dupa toate curle de slabire, mai degraba de infometare, cu regimul Moti, e domnie. |
|
|
![]()
|
|
Meniul de azi: D cafea,lapte,fulgi ovaz,lapte,2 felii vasa cu magiun
G ardei gras rosu cu cascaval P ciorba de vacuta salata de rosii,ardei,ceapa,piept de pui la gratar cu sos de praz,cafea,lapte,cioco 2 patratele si 10 migdale C fructe:pepene galben,prune,mere |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Meniul meu de azi :
D: 2 nectarine, crackers cu gem de fructe de padure (fara zahar) P: supa de chimion, piept de pui la gratar cu salata asortata C: pepene rosu O seara cat mai placuta va doresc ! |
|
|
![]()
|
|
Azi:D 2 prune,cafea,2 felii vasa fibre magiun fulgi de ovaz cu laPTE
G migdale,cioco P ciorba de vaca,salata de rosii,ardei,ceapa,castraveti,cotlet de porc afumat cu doua oua jumari,la sfarsit mozzarela,cafea cu lapte C fructe probabil(pepene galben) |
|
|
![]()
|
|
Meniul meu de azi :
D: fulgi de secara + iaurt 0,1 P: ciorba de fasole verde, tocana de pipote si ardei copti C : pepene rosu Melcri, vad ca suntem cele mai constiincioase la postat meniul zilnic. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Meniul meu de azi : D: fulgi de secara + iaurt 0,1 P: ciorba de fasole verde, tocana de pipote si ardei copti C : pepene rosu Melcri, vad ca suntem cele mai constiincioase la postat meniul zilnic. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Probabil suntem singurele care mai tinem dieta pe site-ul asta |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:24 PM |
|