![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Meniul meu de azi :
D: crackers+gem de cirese negre G: cateva boabe de fistic P: piept de pui la gratar+salata de rosii C: nu stiu inca, probabil fructe |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Vai de capul meu ce putin mancati fetelor;pai slabiti si din faptul ca este redusa cantitatea pe care o mancati asta nu e Monti ce-am citit eu;eu sunt o gurmanda si gatesc numai ce e foarte gustos si bun si pana nu ma satur nu ma las,pentru ca atunci trebuie sa iau o gustare,dar nu fructe ca -mi fac o foame de vad stele verzi si nu vreau sa ma simt frustrata.Cu ajutorul inotului,chiar si de 2 ori pe saptamana am reusit sa mai accelerez ritmul de slabire.Eu va doresc pofta buna!
Va pup |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Buna ziua Doamnelor,
Meniul meu de azi : D: 2 pere, iaurt 0,1 + fulgi de germeni de grau P: ciorba de fasole verde, carnati de casa+mustar C: inca nu stiu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar nu mancam putin. Cel putin eu nu. Mananc cantitati suficiente cat sa ma satur. Si mai iau si cate o gustare daca chiar ma apuca foamea. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna dimineata! Meniul meu pe ieri a fost:
D: smantana cu branza P: pulpe de pui la rotisor si cascaval G: smochine uscate C: oua fierte cu sunca si cascaval |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Me=back.
md - iaurt prinza= rabdari prajite + o patratica cioco 85% seara- sa vad ca nu am apa, presupun ou fierte cu salata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi D 3 prune,cafea,2 felii cu magiun,filgi de ovaz cu lapte
P ciorba de vaca cu smantana,varza cu kaiser,ceai G cafea,alune,2 patratele de cioco S probabil fructe |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Fides, meniul tau e total aiurea! Tu mananci un iaurt si niste oua toata ziua? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Daca esti plecata la pranz ia macar niste fructe la tine: mere, pere, nectarine... Dimineata macar nu poti sa mananci mai mult? Seara e cam aiurea sa mananci oua. Eu n-as rezista sa mananc o zi doar atat! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Meniu nu e doar aiurea, ci e chiar de toata jena. Si nu e vorba ca nu rezist, e vorba ca nu am apa... mama ei de viata! In general nu maninc mult cantitativ, insa dimineata chiar imi sta mincarea in git, nu stiu de ce.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Te inteleg, am avut si eu problema asta, ca-mi statea mancarea in gat dimineata, nu puteam sa mananc mult. Dupa ce m-am lasat de fumat mi-a mai crescut pofta. Si pentru ca la pranz mi se facea foame si eram plecata eram nevoita sa mananc mai mult dimineata. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Dar m-m obisnuit si acum e mult mai bine, ma trezesc cu pofta de mancare.
|
|
|
![]()
|
|
Am si asta cu renunatul la fumat in plan, trebuie sa imi iau inima-n dinti! Si cred ca si cina luata cel tirziu la 7 seara ar fi o solutie pentru stimulat foamea de dimineata. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:36 AM |
|