![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Da, si asta are o insemnatate.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna! Meniul meu pe ieri a fost:
D: iaurt cu fulgi de ovaz P: chiftele cu rosii G: alune C: alune Cand m-am apucat de MM incepuse sa-mi revina cheful de viata si energia, acum, sunt total lipsita de chef si am o plictiseala ingrozitoare...Voi cum stati cu energia? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Meniul meu de azi :
D: sandwich din sunca de piept de curcan+branza feliata+castraveciori murati P : ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat C: probabil fructe, ca o sa fiu prea umflata dupa fasole |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Scaii, eu am avut momente in care ma simteam molesita, din cauza lipsei de dulce, dar treceau, nu era o stare pregnanta.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Deci in principiu trebuie sa fiu optimista si-mi revin (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Sa speram ca merge, ca daca acum am momente din astea, pai cand o sa inceapa si facultatea nu stiu ce stari o sa mai am.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi D omleta cu cascaval si sunca,rosii
P varza cu kaiser,branza cu rosii,cafea,cioco (3 patratele) C piept de pui la gratar cu salata de rosii,castraveti,ceapa(a trebuit sa mananc proteino-lipidic ca sunt racita,m-am mai dus asa racita la piscina si a trebuit sa iau aspirina) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi,sambata:Salut!gagicile sunteti la chef toate nici-o scriere de ieri
D pere,cafea,fulgi ovaz cu lapte,2 felii de vasa cu magiun P conopida cu cascaval,ou,smantana la cuptor,ceafa la gratar,un pahar de vin rosu sec,cafea cu cioco o patratica G un mar,prune C nimic |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Meniul meu de azi :
D: omleta cu ceapa, ciuperci si cascaval, cu salata de rosii P: ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat C: 2 nectarine Va doresc o seara frumoasa ! |
|
|
![]()
|
|
Hello fetele! Meniul meu pe vineri a fost:
D: lapte cu fulgi de ovaz P: peste afumat cu cascaval, rosii, ardei si ardei iute G: alune C: tigaie iute de pui Meniul pe sambata a fost: D: smochine uscate P: carnati cu ochiuri si castraveti murati C: clatite conforme cu dulceata de mure cu fructoza |
|
|
![]()
|
|
Azi:
MD- oua prajite cu paine filosofala prajita, ceai G- putin cascaval afumat P- saganaki cu creveti C- aici am dat-o in bara: un pahar de must, papanasi conformi cu smantana si gem fara zahar, un mar, cacao cu fructoza si lapte Fides, tu nu mai tii? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Te astept ca m-apuc si eu sa mananc Monti! Am pus inapoi kilogramul pierdut in vacanta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Scaii, cum te mai simti? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:40 AM |
|