![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Lotte, mersi de poze (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pesca, ma duc cred ca azi la food basics, nu am mai fost de multisor pe acolo. Aseara nu am mai mancat nimic, am fost sa-i luam un fel de botnita lui cutu, e un fel de banda prinsa in jurul botului (trage cam tare de lesa, trebuie sa-l cumintim cumva - dar e o zgarda folosita de service dogs aici). Deci am ajuns acasa la 9 si m-am apucat sa fac crackerii din naut - am zis ca gust dar i-am terminat abia pe la 10:30, m-am bagat direct in pat. Azi: MD - apa cu lamaie, cafea cu lapte 0%, ceai verde, nectarina, 2 painici filozofale cu branza topita si icre si un castravete (mai mititel); ceai verde P - 2 pulpite de pui la gratar, un ou fiert cu salata (rosii, castraveti, ceapa verde); 2 bete de mozzarella; crackeri lipidici C - ananas sau tot gratar cu salata Doctore si Roxana, strangeti cozile de la cirese si faceti ceai - e super bun si ajuta la detoxifiere |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cryst, ai putea sa folosesti, dupa mintea mea, daca nu pui grasimi. Sigur are IG-ul mai mare de 35.
Alex, tu esti inca la inceput cu Monti. Carmen, Lotte au ceva vechime si-i logic sa nu mai le reactioneze la fel organismul. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Multumesc pentru sfat! Ia uite aici, la "baiatu": (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM3981.jpg) Cel mai bun ceai natural, zici ca-i facut din fructe, nu din cozi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by dr_wise: Jun 9 2009, 03:28 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Mi-ati facut o pofta, cred ca comand din Romania sa-mi aduca si mie niste ceai din cozi de cirese (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io le-am aruncat, iar altele nici ca mai cumpar.
Carmen, chiar imi pare rau c-ai luat-o in sus. Abia astept sa apara pepenii rosii. Aia nu ne-or mai ingrasa asa de tare. Am fost azi cu picea la doctor si i-am povestit dnei doctor ca-mi cade parul ff tare. Mi-a zis sa iau fier, ca asta-i clar semn de anemie. Si mai iau si niste chestii de la Amway; se numesc Nutrilite par, piele, unghii, care tot asa sa ma ajute. M-a sfatuit sa ma tund, dar n-o sa fac. Imi sta nasol cu parul scurt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Roxana, ia Ducray Anacaps. Sunt mai scumpute, dar merita. Si eventual si samponul. Dupa o cura de 3 luni cu vitaminele astea am un par si niste unghii tari; daca sotul le ia si el (ei spun ca trebuie sa le iei timp de 3 luni) nu i se mai vede cheliuta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar sa fie din cozi stranse de ai tai, direct de la cirese, sa nu fie ceai cumparat de la plafar.
Stiu din proprie experienta ca ceaiurile cumparate n-au deloc aceeasi aroma ca cele facute din plantele culese de noi, direct din natura. Eu sunt mare fan ceai de cimbrisor. Pana anul trecut am avut cimbrisor cules de nasa mea, de pe dealurile de langa casa bunicilor. O bunatate! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cand am ramas in pana, am apelat la ceai de cimbrisor comercializat in farmacii.... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) mare balarie!!! Nici macar n-avea gust de cimbrisor, doar de iarba si atat. Parca era fan fiert! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) This post has been edited by dr_wise: Jun 9 2009, 03:45 PM |
|
|
![]()
|
|
Mda, acum m-am gandit si eu la asta. Mai bine astept sa-si cumpere sotiorul niste cirese (eu nu mananc de frica de viermi) si mi le usuc eu. Adevarul e ca mi-am cumparat niste ceai de soc si are un gust groaznic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, probabil din cauza ca la Plafar sterilizeaza cumva plantele, sau ce le face, ca nu mai au aroma naturala.
|
|
|
![]()
|
|
Apropo de ceai, mi-am facut un ceai verde acum dar nu cred ca-l mai beau, nu e apa la WC (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 02:29 AM |
|