![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ba da, insa in week end am dat-o in bara...
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata!
Bookaholic mersi de intrebare, azi ma simt mult mai bine. M-am suit ieri dimineata pe cantar si aveam 74.5 kg deci inca 4,5 kg de dat jos, lucru ce m-a bucurat tare mult. Sper ca pana de sarbatori sa reusesc si eu sa ajung la 70. Fetelor, voi sunteti aici veterane in MM, asa ca sunt convinsa ca reusiti micile abateri sa le remediati. Doar de aia postam pe forum, sa ne ambitionam reciproc. Meniul meu pe ieri a fost: D: clatite ramase de sambata cu cascaval si cu dulceata de mure cu fructoza P: ciorba de varza cu costita si smantana si un carnat ramas de sambata C: am fost in oras si am mancat ceva de genu piept de pui cu legume si sos de ciuperci Oricum, cel mai tare m-a deranjat ca toata mancarurile se serveau cu garnitura aleasa de ei si nu puteai sa-ti pui tu alta garnitura asa ca puiul meu a fost minuscul, in schimb portia de cartofi a fost imensa, ca deh, sa fie gramajul trecut in meniu. Asa m-am enervat... ca nu ma mai duc sa mananc acolo, ca doar n-o sa stau eu sa aleg puiul de cartofi si nici sa nu ma satur. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Duminica D pere,cafea cu lapte,fulgi ovaz,lapte
P conopida cu cascaval,ou,smantana,ceafa la gratar,salata mare de rosii,castraveti,salata verde,ceapa,un pahar de vin ,cafea,cioco(3 patratele) C 2pere,prune multe alune mai tarziu(mai mult de 20 buc) si s-a dus toata dieta mea de 2 zile Azi(sunt in greva ,dar nu a foamei,din pacate) D 2 prune,cafea fulgi ovaz cu lapte G prune,pere P fac acum o mancare de fasole boabe mari,marar,cimbru,foi de dafin cu piept de pui la gratar,gogosari murati,cafea,cioco(1 patratica C probabil un pic de branza 0%,cu rosii Succes! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Seara buna Doamnelor! Meniul meu de azi : D: 1 mar, fulgi de germeni de grau+iaurt 0,1 P: sarmale din carne tocata de curcan, cu ciuperci si legume+smantana C: 2 nectarine |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Azi:
MD- un mar, paine filosofala, gem fara zahar, ceai P- paste integrale cu sos de rosii si legume G- un mar C- supa de salata cu omleta, bip-bip (adica inghetata, ciocolata.. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna dimineata! Meniul meu pe ieri a fost:
D: iaurt cu fulgi de ovaz G: alune P: branza feta cu rosii si sunca C: ciorba de pui, cateva boabe de struguri si niste smochine uscate (le-am cam amestecat aici destul de aiurea, pot sa ma duc sa stau la colt sa ma gandesc la ce-am facut) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Nu stiu ce se intampla azi, dar deja de 3 ori am scris meniul meu de azi si de fiecare data a cazut net-ul cand am dat send.
Deci....Meniul meu de azi : D: 1 mar, sandwich din piept de curcan, cu branza feliata + castraveciori (absolut delicios) P: ciorba de perisoare (fara perisoare, doar zeama si legumele + smantana) C: nu am idee inca ce voi manca (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Doamnelor, tin sa va anunt ca dupa 3 luni de Monti (impliniti pe 04.10.) am ajuns la incredibila greutate de 57,7 kg. Am slabit 10 kg. , fara 4-500 gr. I'm so happy !!!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) |
|
|
![]()
|
|
Felicitari Pirigoce!!!!!! Cred ca te simti tare bine in pielea ta acum. Bv! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Felicitari Pirigoce!!!!!! Cred ca te simti tare bine in pielea ta acum. Bv! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Mai mult decat bine, sunt foarte mandra de mine insami.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bravo piri!!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Cat vrei sa mai slabesti?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:27 AM |
|