![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am dat-o-n bara. Am mancat branza+paine prajita conforma si ceai din cauza durerilor de stomac. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Plus cam multe fructe in ultimele zile (vad ca la cantar fructele nu se vad, la mine).
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 8-October 09 Member No.: 7,255 ![]() |
Buna fetelor!
Numele meu este Cristina, sunt noua pe aici, dar nu tocmai noua in batalia cu kilogramele in plus.Am 1.53 m, 65 kg, si 26 de ani.Am tot studiat diverse diete/regimuri de viata si am ajuns la concluzia ca Montignac e cel mai logic.Asa ca, in cele din urma m-am apucat si eu de luni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .Va rog mult sa-mi atrageti atentia daca si cu ce o zbarcesc. Luni: MD: fulgi de ovaz, cu caise si smochine uscate si lapte 0.1% P:salata verde, ton in ulei de masline, ardei gras, 1/2 conserva fasole, suc de lamaie C:Zacusca cu fasole, gogosari, ceapa si suc de rosii Marti: MD: mere+struguri P:Zacusca cu fasole, gogosari, ceapa si suc de rosii C: struguri Miercuri: MD: iaurt Napolact usurel 0.1%+2.5 pesmeti Knackebrod Rag de la Ikea ( faina de secara integrala 73%, faina de secara 17%, apa, drojdie, sare, emulgatori E471, chimen).E conforma? P: Salata verde, rosii, ardei, piept de curcan in sos de smantana si maioneza C:Struguri+1 mar Joi (azi): MD:fulgi de ovaz, cu caise, prune si smochine uscate si lapte 0.1% P:salata verde, ton in ulei de masline, ardei gras, 1/2 conserva fasole, suc de lamaie Multumesc anticipat! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Strugurii nu-s indicati in faza 1. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bine ai venit, Cristina!
Strugurii ar trebui sa-i mananci foarte rar, si neaparat singuri la o masa (cu pauze mari intre masa asta si celelalte). Daca ai putea ar fi bine sa mananci mai mult dimineata. Vad ca ai numai mese glucidice dimineata. Vreo 2-3 mese pe saptamana cred ca ar trebui sa fie si lipidice: oua, branza, etc. Este forte bine ca adaugi mereu legume la masa de pranz. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Succes in continuare, te asteptam cu meniul zilnic. Daca nu mai ai idei incearca sa te inspiri si din meniurile celorlalte fete. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Uuuuuu, new kid in the block (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) . Observatiile vad ca au fost facute deja atunci mai ramane doar o intrebare: la cate kg vrei sa ajungi?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu deocamdata sint cu MD pe repetitie si la prinz, ca am uitat sa imi iua de acasa ce trebuia, deci wasa cu iaurt X 2. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Xtina, bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi D 0 para,cafea,vasa cu magiun,2 felii
P ciorba de manzat cu multe legume si putina smantana,brocoli fiert la abur,cu casacval,ou,smantana slaba si un pic de unt,50ml vin rosu sec,cafea cu putin lapte si cioco (2 patratele) C fidea grau dur fiert al dente cu sos de rosii,ciuperci,busuioc mere mai tarziu Xtina! bine ai venit si succes in ceea ce doresti! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Adaug si varza anatolica la cuptor si gata, ca pocnesc! Chiar sa vreau sa mai maninc, nu mai am unde baga!
Iaca ce am bagat in mine! (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/PA080002.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Uuuu, looks nice!
Eu: MD- paine flosofala, gem fara zahar, ceai P- o portocala, cascaval, rosie, ciocolata C- paste integrale cu sos de rosii si ceapa |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Fides, arata minunat (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Xtina, bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Meniul meu de azi: dimineata: doua mere, pauza, un iaurt mic - e un chin pentru mine sa mananc dimineata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) pranz: pulpe inferioare de pui cu rosii si usturoi, la cuptor cina: salata de rosii, castraveti, ceapa verde si telemea |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 07:29 PM |
|