![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Bine ai venit Cristina. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Meniul meu de azi : D : prune deshidratate, iaurt 0,1+fulgi de secara P: fasole batuta cu ochiuri, castraveciori murati C: pastrav la gratar cu usturoi, legume Va doresc o zi superba. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Eu am dat-o cu bata in balta ieri asa ca n-are rost sa postez nici un meniu (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) (IMG:style_emoticons/default/wall.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 8-October 09 Member No.: 7,255 ![]() |
Multumesc pentru intampinare, fetelor!
Visul meu ar fi sa ajung la 55 de kilograme..greutatea mea din ultimii ani a fost undeva intre 60 si 63kg. De ceva timp m-am purcelit, dar sper sa rezolv. La struguri nu pot momentan sa rezolv, eu eram o dependenta de dulciuri, ciocolate, etc, si simt ca struguri ma ajuta sa-mi infrang poftele - oricum, ii mananc pe post de o masa, asa ca sper sa fie ok. Omleta se poate manca cu pesmeti? Aseara la cina: somon la cuptor cu salata de rosii, ceapa, busuioc, cimbru si un pic de fasole verde PS: Tocmai am trecut si de pranzul de azi.A fost ziua cuiva si imi era teama rau sa nu dau iama in dulciuri.Am rezistat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vineri: MD: o para si un mar P: 2 felii cascaval, 5 felii salam de sibiu, ciuperci prajite (cu mult ulei)+pipet de pui la gratar, un pic de ardei E ok? This post has been edited by xtina2005: Oct 9 2009, 12:59 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De salam nu stiu ce sa zic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu evit salamurile pentru ca nu stiu ce au in ele .
Si pentru mine e un chin sa maninc dimineata. :| Md azi: Philadelphia cu ardei kapia, cafea La prinz insa rabdari prajite, insa pe la 4 jumate maxim o sa fiu acasa sa maninc !musaca cu galbiori, care, fie vorba-ntre noi, a iesit excelenta! Criminal de buna! Asta pap eu dupa-masa (ca prinz nu o sa il pot numi). Deja salivez dar nu pot pleca, ca vin niste oameni. (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/PA080002-1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Din cate stiu eu, pesmetii nu sunt conformi.
Fides, vaiii, ce bine arata muscaua ta (IMG:style_emoticons/default/greedy.gif) (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) . Probabil ca la ora asta esti in drum spre casa, asa ca sa te gandesti si la noi cand papi. This post has been edited by scaii12: Oct 9 2009, 03:19 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu sint, ca nu a venit inca cine trebuia si ma tine in loc. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Si eu mor de foame...
Si eu stiu tot asa stiu, ca pesmetii nu sint conformi. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu zic ca pesmetii aia s-ar putea manca, dar doar dimineata si fara sa fie combinati cu grasimi!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi,vineri D cafea,2 felii vasa cu magiun,fulgi de ovaz cu lapte
(3 ore de piscina) si apoi P ciorba de manzat cu multe legume si smantana slaba,bricoli cu ou,cascaval,smantana si o rondea de somon la gratar,un pahar de bere,cafea lapte,cioco(2 patratele) C cred ca nimic dupa ce-am ingurgitat atatea la pranz |
|
|
![]()
|
|
Moama ce pofta am de magiun de prune! Balesc mai ceva decit catelul meu!
Ma duc acasa, aia nu mai vin astazi, o sa vina miine. Muma lor la cite-o pereche, fraiera-s de-am stat atita flaminda din cauza lor! |
|
|
![]()
|
|
BOOK, cum ai facut orezul cu lapte sa iasa conform? Spune tot, ca sint tare neam-prost din nascare!
Azi am terinat varza anatolica si-am gustat baban si din musacaua falsa. Saru`mina anticipat! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 07:33 PM |
|